Închide meniul

„Nu suntem o echipă de luat în râs!” Selecționerul Liechtensteinului nu se teme de tricolorii lui Edi Iordănescu!

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 21:09

Reclamă
„Nu suntem o echipă de luat în râs! Selecționerul Liechtensteinului nu se teme de tricolorii lui Edi Iordănescu!

Selecționerul Liechtensteinului nu se teme de tricolorii lui Edi Iordănescu!

Profimedia

Selecționerul Liechtensteinului nu se teme de tricolorii lui Edi Iordănescu! Konrad Funfstuck a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei amicale cu România, programată, vineri, pe Stadionul Steaua din Capitală, că formaţia sa a arătat în preliminariile EURO 2024 că nu este de luat în râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cunoaştem echipa României, este puternică, are jucători buni, iar meciul de mâine este ultimul înaintea participării la Campionatul European. Noi dorim să vedem cum stăm în faţa unei asemenea echipe”, și-a început discursul selecționerul.

România – Liechtenstein se vede vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Selecționerul Liechtensteinului nu se teme de tricolorii lui Edi Iordănescu!

Recent am făcut două egaluri cu Letonia, o formaţie bună, însă trebuie să ţinem cont că avem o echipă tânără care provine dintr-o ţară cu 35.000 de locuitori. Dorim să ni se arate respect pentru că în limita posibilităţilor noastre suntem o echipă care creează emoţii. Chiar dacă venim din a şasea cea mai mică ţară de pe glob, nu suntem o echipă de luat în râs. Lucru pe care l-am arătat şi în calificările recente pentru EURO 2024. Desigur, mâine România porneşte ca favorită pentru că are jucători valoroşi şi este de aşteptat ca la EURO să facă o echipă bună”, a afirmat Konrad Funfstuck, notează agerpres.ro.

„În meciul cu Bulgaria, România a fost echipa mai bună, a avut mai multe ocazii şi merita să câştige meciul, mai ales că a avut şi o lovitură de la 11 m pe care a ratat-o. În acel meci România a arătat un joc bun, dar pentru noi ar fi o greşeală să ne orientăm după ce a făcut Bulgaria sau alţi adversari. Noi trebuie să ne uităm la jocul nostru. Sigur că jocul nostru este bazat pe defensivă, însă dar ne dorim şi noi să ne creăm ocazii” a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

„Vreau să reușim un joc bun”

Fotbalistul naţionalei Liechtensteinului, Dennis Salanovic, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că lui şi colegilor săi nu trebuie să le fie teamă.

„În meciul de mâine vreau să ne uităm mai mult la jocul nostru şi nu la adversar. Vreau să reuşim un joc bun, să luptăm şi să dăm totul pe teren. Provenim dintr-o ţară mică, mâine nu suntem favoriţi. Dar nu trebuie să ne ascundem sau să ne fie frică. Trebuie să luptăm şi să fim preocupaţi de noi. România are un colectiv de jucători puternic şi a arătat lucrul acesta în preliminarii. Nu contează mâine cine va fi în teren pentru că toţi sunt jucători care evoluează în campionate puternice şi au arătat deja în calificări de ce sunt în stare. Eu am toată încrederea că România va fi o surpriză la EURO”, a menţionat Salanovic.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte selecţionata Liechtensteinului, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, într-o partidă amicală, ultima pentru formaţia condusă de Edward Iordănescu înaintea participării la EURO 2024.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și