Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Numele dat de Răzvan Raţ ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, dacă selecţionerul va pleca: „E absolut senzaţional”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 11:47

Reclamă
Numele dat de Răzvan Raţ ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, dacă selecţionerul va pleca: „E absolut senzaţional

Numele dat de Răzvan Raţ ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, dacă selecţionerul va pleca

Edi Iordănescu, în timpul imnului României / Profimedia Images

Răzvan Raţ a dat, în emisiunea AS.ro LIVE, un nume de posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu în situaţia în care selecţionerul va decide să se despartă de naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ consideră că Victor Piţurcă este un excepţional selecţioner. Numirea ar fi însă dificilă, având în vedere că Victor Piţurcă nu s-a despărţit tocmai amiabil de naţionala României.

Numele dat de Răzvan Raţ ca posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu, dacă selecţionerul va pleca: „E absolut senzaţional”

(n.r: Edi Iordănescu ezită să spună dacă va rămâne sau nu va rămâne) Foarte bine.

(n.r: Eşti preşedintele Federaţiei şi ai de ales din tot ce vezi ca antrenori români în momentul acesta. Cine este selecţionerul echipei naţionale?) E foarte complicat să îţi dau un răspuns. De ce? Pentru că eu consider că a fi selecţioner e o meserie, a fi antrenor de club este o altă meserie. Chiar dacă fac teoretic acelaşi lucru. Sunt două joburi diferite. Dacă te uiţi la antrenori care performează la echipa de club, asta nu e valabil la echipa naţională.

Vă dau un singur exemplu: Piţurcă. A demonstrat de-a lungul timpului că este un foarte bun selecţioner. Nu a performat foarte tare în ceea ce înseamnă partea de club. Puteţi să vă uitaţi. Dar ca selecţioner, pentru mine, este absolut senzaţional.

Reclamă
Reclamă 4

Ţi-aş da un nume, Olăroiu, care face performanţă la echipe de club. Îmi place ca antrenor. Mai departe, e greu de spus…”, a declarat Răzvan Raţ în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie. Selecționerul echipei naționale a alcătuit lista celor 21 de jucători din străinătate pentru partidele de pregătire, care se joacă înainte de EURO 2024.

În cadrul acestor amicale, România va juca cu Bulgaria, pe 4 iunie, după care va întâlni Liechtenstein, pe 7 iunie. Partida cu Liechtenstein va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Potrivit site-ului frf.ro, Edi Iordănescu se va baza pe o parte dintre jucătorii prezenți în lista preliminară la meciurile amicale. De asemenea, pe lângă aceștia vor fi convocați și jucători din cadrul campionatului intern.

Lotul final pentru EURO 2024 poate curpinde până la 26 de jucători și va fi anunțat vineri, pe data de 7 iunie.

Lista preliminară a stranierilor pentru meciurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein:

Iată lista preliminară a stranierilor, pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 20/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 10/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 16/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 15/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 1/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 26/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1);

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 16/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 16/0), Andrei ARTEAN (Apollon Limassol | Cipru, 0/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 36/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 54/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită), Dennis MAN (Parma | Italia, 68/14), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 19/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 33/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 18/3);

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 9/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 41/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5).

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:06

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și