Închide meniul

"Oamenii au aşteptări mai mari!" Selecţionerul Mirel Rădoi vorbeşte despre presiunea de la naţională şi cel mai dificil adversar al tricolorilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 13:54

"Oamenii au aşteptări mai mari!" Selecţionerul Mirel Rădoi vorbeşte despre presiunea de la naţională şi cel mai dificil adversar al tricolorilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mirel Rădoi în timpul unei conferinţe de presă

Înainte celor două dueluri cu Irlanda de Nord şi Austria, selecţionerul a vorbit despre problemele de lot pentru dubla manşă şi despre cel mai puternic adversar din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi : "Oamenii au aşteptări mai mari dacă luăm cel mai buni jucători"

Rădoi a declarat că este normal că oamenii să aibă aşteptări mari de la echipă din moment ce selecţionata naţională strânge cei mai buni jucători ai ţării.

"Echipa naţională ia cei mai buni jucători de la echipele de club şi e normal ca şi echivalarea să fie diferită". (…)

"Oamenii au aşteptări mai mari dacă noi luăm cei mai buni jucători români, atât din fotbalul intern, cât şi din străinătate", a declarat selecţionerul.

"E clar că avem anumite probleme, dar asta nu vine din lipsa jucătorilor pe anumite poturi, ci din lipsa continuităţii. 

Reclamă

Mi-as fi dorit să joace mai mult unii dintre ei, cum ar fi fundaşii laterali. În această perioadă am avut mari probleme la postul de fundaş dreapta, s-au accidentat Chipciu, Cristi Manea.

Am apelat la Burcă pentru că, deşi este fundaş central, a făcut o figură frumoasă ca fundaş dreapta la CFR Cluj. Apoi, Hanca, un jucător cu o inteligenţă destul de ridicată şi care se poate adapta uşor la planul nostru de joc", a mai precizat Rădoi.

Mirel Rădoi vede Austria drept cel mai dificil adversar

"Eu cred că Austria este cea mai bună echipă. Din toat adversarele, am încercat să facem o analiză şi ne-a reieşit că şi pe analiza video, şi statistic, Austria este o echipă completă.

Reclamă 4 / 0/3

Între organizarea ofensivă şi defensivă este un echilibru, de aceea cred că este principala favorită la câştigarea grupei", a declarat selecţionerul în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul FRF.

România – Irlanda de Nord se joacă vineri, 4 septembrie, de la 21:45, în format LiveText pe antenasport.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și