Închide meniul

Octavian Popescu a dat recital pentru România U21, sub privirile lui Daniel Pancu: „Mă motivează banderola!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 23:07

Reclamă
Octavian Popescu a dat recital pentru România U21, sub privirile lui Daniel Pancu: „Mă motivează banderola!

Octavian Popescu a dat recital pentru România U21, sub privirile lui Daniel Pancu

Octavian Popescu, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Octavian Popescu a dat recital pentru România U21 în meciul cu Armenia U21, scor 2-0, din etapa a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2025. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB a contribuit la ambele goluri ale reprezentativei de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost nemulţumit că nu a fost convocat pentru acţiunea precedentă şi l-a atacat pe Daniel Pancu. „Ştiu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit”, răbufnise atacantul în vârstă de 20 de ani.

Octavian Popescu a dat recital pentru România U21, sub privirile lui Daniel Pancu

Selecţionerul României U21 a pus capăt scandalului şi l-a convocat de această dată. L-a titularizat împotriva Armeniei şi i-a oferit şi banderola de căpitan lui Octavian Popescu. Acesta l-a răsplătit cu două pase de gol.

Tavi Popescu a executat perfect un corner, în minutul 37. L-a găsit ideal pe Cătălin Vulturar, care a deschis scorul în Giuleşti. Jucătorul FCSB-ului a mai oferit un assist din corner şi pentru Ştefan Baiaram, în minutul 79.

Era așteptată de un an și șapte luni victoria, suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm, că nu am primit gol, am reușit să marcăm de două ori și e foarte bine asta. Au fost lucruri foarte bune, am lucrat fazele fixe foarte bine la antrenament și s-a văzut asta în meci. Suntem bucuroși și să vină meciul cu Finlanda.

Reclamă

A fost o surpriză plăcută că am primit banderola, sunt foarte bucuros, mi-a dat încredere și sper să ajut echipa să luăm cât mai multe puncte. Mă motivează banderola. Am vorbit cu colegii, i-am motivat înainte de meci foarte bine și cred că asta s-a văzut și pe teren. Le-am spus să fim montați foarte bine, să dăm totul pe teren și să avem grijă până în ultimul minut pentru că au pățit în Albania o întoarcere la fel, să nu pățim la fel. Am spus mai ales la pauză să fim foarte atenți și cu Albania am condus la pauză și după am fost întorși.

Așa a ales Mister (n.r. să execute el fazele fixe), cred că am făcut-o destul de bine în această seară. Sper în meciul următor să o bag și eu în ațe. E un stadion frumos, atmosfera a fost foarte frumoasă, avem nevoie de mai multă încurajare pentru că suntem tineri, avem și noi nevoie să facem pasul la echipa mare, avem nevoie de încurajări din tribună și a fost bine.

O să dăm totul cu Finlanda pe teren și sperăm să facem un rezultat pozitiv. (n.r. pe cine suni când pleci de aici?) Nu cred că sun pe nimeni, iubita, nu știu”, a declarat Octavian Popescu pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România U21 a obţinut prima victorie cu Daniel Pancu pe bancă. Pentru tricolori urmează duelul cu Finlanda, care va fi marţi în fomat LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorii convocaţi de Daniel Pancu la naţionala de tineret

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Otto Hindrich (CFR Cluj), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Darius Oroian (Sepsi OSK), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Gabriel Buta (FCU 1948 Craiova Fotbal Club), Matei Ilie (CFR Cluj), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej), Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Octavian Popescu (FCSB);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Filip Ilie (Universitatea Cluj), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

România U21 a participat la ultimele trei ediţii ale Campionatului European de Tineret.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și