Închide meniul
Foto

Olimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 18:35

Reclamă
Olimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia

Olimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia

Olimpiu Moruţan, scos pe targă în meciul de Cupă al lui Ankaragucu / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui, aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate ieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa turcă a anunţat că intervenţia chirurgicală a avut loc la spitalul Lokman Hekim.

Olimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia

Moruţan a fost operat la spitalul Lokman Hekim, sponsorul medical al lui Ankaragucu”, a anunţat publicaţia Spor Anki, din Turcia.

AntenaSport a informat în exclusivitate ieri că Olimpiu Moruţan va fi operat astăzi.

Ankaragucu i-a transmis astăzi un mesaj lui Olimpiu Moruţan, cu ocazia zilei acestuia. „La mulţi ani, magicianule! Toate inimile noastre bat pentru tine. Sperăm să vei reveni mai puternic”, a scris Ankaragucu, pe contul de X (fostul Twitter).

Reclamă

Olimpiu Moruţan a împlinit 25 de ani pe 25 aprilie. De ziua internaţionalului român, Ankaragucu a postat şi un videoclip emoţionant cu acesta.

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va fi curând operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni, astfel că Oli va rata EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, e mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

În minutul 82 al meciului de Cupă dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului!

Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan a venit după accidentarea teribilă a jucătorului.

Moruţan şi-a rupt tendonul lui Ahile în meciul de Cupă contra lui Beşiktaş şi va rata EURO 2024. Selecţionerul Edi Iordănescu şi mai mulţi „tricolori” i-au trimis mesaje de susţinere lui Moruţan.

Îmi pare enorm de rău, un copil talentat. Atât de bun pentru echipa naţională. E viaţa fotbaliştilor, până la urmă, Dumnezeu îţi mai aduce destinul în astfel de situaţii.

Pentru el va fi foarte greu, să stai în cârje, să stai în pat, să vezi meciurile la televizor, când trebuia să fii pe teren.

Reclamă

Mă rog la Dumnezeu să fie tare, e un copil deştept, credincios, o să treacă.

Pentru el este o încercare imensă. Dacă trece peste asta devine şi mai mare, ca fotbalist”, a declarat Valeriu Iftime despre Olimpiu Moruţan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Galatasaray l-a vândut în vara anului trecut pe Moruţan la Ankaragucu, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Echipa turcă şi-a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Moruţan, dar şi o clauză de răscumpărare în situaţia în care românul va impresiona la Ankaragucu.

Moruţan are contract cu Ankaragucu până în vara anului 2026. Românul s-a accidentat grav la meciul Ankaragucu – Beşiktaş 0-0, din turul semifinalelor Cupei Turciei. Moruţan va rata cu siguranţă EURO 2024. El ar putea lipsi circa 6 luni de pe gazon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și