Închide meniul

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli”

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 11:49 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 15:22

Reclamă
Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va fi curând operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni, astfel că Oli va rata EURO 2024.

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, e mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

Reclamă

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

În minutul 82 al meciului de Cupă dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

„Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și