Închide meniul

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir: "Băi băiatule, îți bagi joc de carieră?" + Fostul şef al LPF, enervat de arbitraj: "E bolnav omul!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 20:09

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir: "Băi băiatule, îți bagi joc de carieră?" + Fostul şef al LPF, enervat de arbitraj: "E bolnav omul!"

profimediaimages.ro

Olimpiu Moruţan, pus la zid de Dumitru Dragomir

Prestaţia lui Moruţan nu l-a convins pe Adrian Mutu, care l-a schimbat pe mijlocaş cu Adrian Petre în minutul 61. Dumitru Dragomir a dat de pământ cu fotbalistul FCSB, căruia îi transmite că trebuie să renunţe la individualism pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta", a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe arbitrajul lui Visser: "Trebuie un consult medical"

"Centralul" Lawrence Visser a făcut praf meciul România – Ungaria, iar Dumitru Dragomir a dat de pământ cu arbitrul belgian, în stilul caracteristic.

"Arbitrajul? Cred că e bolnav omul, trebuie un consult medical la arbitru. Nu mai sunt bani, nu s-au făcut încasări, de-aia au scos VAR-ul. Vlad a fost cel mai bun din teren, că a scos pe final de meci", a mai spus fostul preşedinte al LPF.

Gigi Becali a anunţat preţul istoric al lui Olimpiu Moruţan! "Va pleca pe mulţi, mulţi bani!" 

Nu doar Dumitru Dragomis a fost cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Gigi Becali i-a fixat preţul vedetei sale. Acesta anunţă că mijlocaşul ofensiv va pleca de la FCSB pentru 20 de milioane de euro, depăşind recordul lui Dennis Man (13 milioane).

Reclamă

"La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruţan va pleca pe mulţi, mulţi bani. La ora asta, pot să-mi permit, ca să fiu cu bun simţ, 20 milioane. 20! O să fie cel mai scump, o să vedeţi voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeţi…", a spus Becali, citat de sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și