Închide meniul

Panică în lotul Norvegiei! Un star a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înaintea meciului cu România

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 12:00

Panică în lotul Norvegiei! Un star a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înaintea meciului cu România

Profimedia

Elabdellaui are COVID-19

Este vorba despre jucătorul celor de la Galatasaray, Omar Elabdellaoui. Norvegia și-a anulat astfel antrenamentul pe care-l aveau programat azi, cu două zile înaintea duelului cu România, anunță nrk.no.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul a avut primele simptome în noaptea de joi spre vineri când a acuzat dureri de cap, o stare de letrgie și o tuse ușoară.

UEFA a permis disputarea mai multor meciuri, în ciuda infectărilor. Întrebarea este cât de mult contact a luat jucătorul respectiv cu restul echipei. Au reușit să depisteze rapid cazul, dar nu știm cu certitudine”, spune Carl-Erik Torp.

Partida dintre România și Norvegia se va disputa pe 15 noiembrie

România ar urma să întâlnească Norvegia în Liga Națiunilor, partida este programată duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:45, iar Rădoi consideră că este vremea revanșei, după umilința din tur. Nordicii ne-au învins cu 4-0.

Cred că putem vorbi de momentul revanșei. Va trebui să arătăm cu totul altfel, de la atitudine până la rezultatul final. Vreau ca jucătorii să dea totul pentru echipa națională. Este lucrul care pentru noi este prioritar”, a declarat Rădoi.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și