Închide meniul
EXCLUSIV

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2024, 14:14

Reclamă
Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda

Edi Iordănescu, în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda! Cinci jucători din lotul lui Edi Iordănescu au gripă şi există riscul ca ei să nu joace marţi, în duelul ce va fi la ora 19:00, live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, stafful naţionalei face tot posibilul pentru a-i avea apţi de joc pe cei cinci fotbalişti. Iordănescu are nevoie de întreg lotul pentru a avea şanse în faţa forţei Portocalei Mecanice.

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda

Cel mai probabil, cei cinci jucători au ajuns să aibă gripă din cauza antrenamentelor susţinute în ploaie, ultima perioadă, vremea din Germania fiind una schimbătoare.

Pe lângă cei cinci fotbalişti cu gripă, Edi Iordănescu mai are şi problema suspendatului Nicuşor Bancu. Căpitanul Craiovei va fi, cel mai probabil, înlocuit de Vasile Mogoş.

Edi Iordănescu, alte bătăi de cap înainte de România – Olanda

Edi Iordănescu a avut şi alte bătăi de cap înaintea marelui meci cu Olanda. Florinel Coman nu s-a pregătit alături de coechipieri cu o zi înaintea meciului cu Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Din informaţiile AS.ro, Florinel Coman şi staff-ul tehnic au luat decizia să nu se rişte nimic, mai ales că ploua şi terenul de antrenament era ud.

Acesta a fost motivul pentru care starul de la FCSB a rămas la vestiare. Florinel Coman are anumite probleme la genunchi, dar cel mai probabil va putea juca în partida „de foc” cu Olanda.

Coman a fost titular în ultimul meci al naţionalei României din Grupa E. A jucat 58 de minute împotriva Slovaciei.

Reclamă

Şi danezii au avut probleme la EURO 2024

Cu câteva zile în urmă, şi danezii au avut probleme legate de gripă. Christian Eriksen și Thomas Delaney au fost infectaţi, înaintea meciului cu Germania.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:01

Decizia finală în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu! Fundaşul naţionalei, dorit în Premier League după EURO 2024

16:37

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

15:53

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și