Închide meniul

Partidul condus de George Simion, mesaj vehement după gestul „tricolorilor” de a îngenunchea înaintea partidei cu Anglia

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 12:33

Partidul condus de George Simion, mesaj vehement după gestul „tricolorilor de a îngenunchea înaintea partidei cu Anglia

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

  • Reacţie dură a lui George Simion
  • Tricolorii s-au pus în genunchi înaintea amicalului cu Anglia

Reacţie dură a partidului lui George Simion după Anglia – România 1-0. George Simion a transmis un mesaj dur după ce jucătorii echipei naţionale, în afară de Nicolae Stanciu şi Nedelcearu, s-au pus în genunchi pentru mişcarea „Black Lives Matter” înaintea amicalului cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion a transmis un mesaj prin intermediul unui comunicat de presă remis de partidul pe care îl conduce. Simion este unul dintre fondatorii facţiunii „Uniţi sub Tricolor”, care susţine echipa naţională a României.

Reacţie dură a partidului lui George Simion

O națională în genunchi, la propriu și la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi și mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter.

Reclamă

Oare acești pseudo-«atleți ai luptei anti rasiste» ar reacționa în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă același gest pentru Mihai Spătaru (șoferul de TIR ucis în Franța) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de polițiști în Pitești)? Viețile românilor nu contează?!”, a fost mesajul postat de AUR pe rețelele de socializare.

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter”. Stanciu şi Nedelcearu au refuzat

„Tricolorii” şi englezii au îngenuncheat pentru mişcarea „Black Lives Matter” înainte de Anglia – România. Chiar dacă fanii i-au huiduit la meciul cu Austria, jucătorii lui Southgate nu au ţinut cont de doleaţele suporterilor. Aceştia au avut acelaşi comportament, iar huiduielile s-au auzit din nou pe arena „Riverside”.

Reclamă

Nouă dintre „tricolori” au fost alături de englezi. Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat. Mijlocaşul român a avut un motiv întemeiat. În sezonul trecut de Europa League, Kudela, unul dintre colegii lui Stanciu de la Slavia Praga, a fost acuzat de rasism de Kamara în confruntarea cu Rangers.

Kudela a negat atacul rasist. Fotbalistul Slaviei şi-a manifestat însă regretul pentru jignirile pe care i le-a adus adversarului său. Kamara l-a făcut mincinos.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor