Închide meniul

„Pe ei i-aş chema!” Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României: „Mesajul este clar”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2024, 18:33

Reclamă
„Pe ei i-aş chema! Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României: „Mesajul este clar

Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României: "Mesajul este clar"

Raul Rusescu / Antena Sport

Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României. Ajuns la 36 de ani, fostul jucător de la FCSB şi-ar dori să vadă o schimbare în viitorul apropiat în atacul echipei naţionale. În acest moment, cei trei atacanţi preferaţi de Mircea Lucescu sunt George Puşcaş, Denis Alibec şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România joacă marţi contra Lituaniei. Partida este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

„Pe ei i-aş chema!” Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României: „Mesajul este clar”

Fostul atacant a declarat că i-ar aduce la naţionala României pe Daniel Bîrligea şi Louis Munteanu. Dacă atacantul de la FCSB nu a fost convocat de Mircea Lucescu la acţiunea din octombrie, Louis Munteanu este alături de naţionala de tineret a României, care luptă pentru calificarea la EURO 2025.

Pe lângă cei doi, Raul Rusescu l-ar păstra pe Denis Drăguş. Chiar dacă au avut prestaţii bune la echipele de club, dar şi la naţionala de tineret, în cazul lui Louis Munteanu, Rusescu i-a avertizat pe cei doi atacanţi că Mircea Lucescu aşteaptă şi mai multe de la ei pentru a lua în considerare convocarea lor în locul celor care au ajutat echipa naţională în trecut:

„Cei 3 pe care i-aș convoca acum sunt Drăguș, Bîrligea și Louis Munteanu. Cred că marea majoritate ar vrea ca Bîrligea și Munteanu să fie la națională, dar selecționerul are alte idei acum. Mesajul este clar: este nevoie de mai mult pentru a lua locul jucătorilor care au ajutat echipa națională în trecutul apropiat”, a declarat Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Marele câştig după victoria din Cipru a fost dezvăluit de Mihai Stoica

Mihai Stoica e de părere că Mircea Lucescu va profita de relaxarea din a doua repriză a meciului cu Cipru şi îi va băga în şedinţă pe jucători. Mai mult, oficialul de la FCSB e convins că raportul de forţe va fi clar în favoarea selecţionerului României.

„Dacă am vorbi la modul general, am căuta pe tensoare, dacă vorbim de cum s-au prezentat după 3-0 nişte jucători, nu căutăm pe tensoare şi subliniem nişte aspecte care ni se par neînregulă. Meciul ăsta a fost perfect din toate punctele de vedere, de ce? Unu, rezultat, evoluţie până la 3-0 şi doi, îi dă motive lui Mircea Lucescu să-i ţină cu picioarele pe pământ. Dacă cineva poate să facă asta, Mircea Lucescu este omul care poate să facă asta.

Îmi e greu să cred că un fotbalist căruia Mircea Lucescu îi reproşează atitudinea la o anumită fază ştiu eu, o criză de nervi sau nerespectarea sarcinilor de joc, poate să iasă din discuţia asta unu la unu, care bănuiesc că mulţi o vor avea cu selecţionerul, să spună ‘bine mă 3-0 şi mă…’, pleacă cu capul în jos şi sigur o să demonstreze că dacă joacă nu vor mai face aşa ceva. Prea ne ieşeau toate„, a declarat Mihai Stoica primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

România U20 – Elveția U20 2-2. Radaslavescu, gol superb din lovitură liberă. „Tricolorii” lui Curelea au revenit de la 0-2

20:53

„Nu mă simt vizat!” Victor Becali, mesaj direct după acuzele lui Mircea Lucescu. Ce a spus despre Răzvan Lucescu

20:53

VideoCelebrităţile cu care jucătorii naţionalei ar vrea să stea la masă. Ce l-ar întreba Alex Chipciu pe Vincent Kompany

20:10

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

20:01

Scandal în Franţa! Kylian Mbappe a răbufnit şi acuză PSG de practici murdare înaintea procesului: „Fake news!”

19:56

Daniel Pancu, mesaj important pentru jucători înainte de România U21 – Elveția U21: „Meci decisiv! Nu va mai fi altul să reparăm”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 5 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 6 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”
Citește și