Închide meniul

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 19:33

Reclamă
„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională? Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

"Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?" Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc!

Colaj cu Helmut Duckadam și Ștefan Târnovanu / AS.ro și Profimedia

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?”, a fost întrebarea la care Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc. Fostul mare portar a vorbit deschis despre situația goalkeeper-ului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnovanu a fost titularizat de Mircea Lucescu în partida dintre România și Lituania, încheiată cu victoria tricolorilor, cu scorul de 3-1.

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc!

Prestația acestuia, din meciul cu Lituania, a fost criticată de anumite voci din fotbalul românesc, însă Duckadam este de părere că Târnovanu și-ar putea câștiga postul de titular.

„Eroul de la Sevilla” este de părere că Ștefan Târnovanu trebuie să facă meciuri bune în cupele europene, dar și în campionat, pentru a primi încredere din partea lui Mircea Lucescu.

”Dacă apără bine în cupele europene și în campionat, cred că are mari șanse să rămână titular”, a spus Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu la întrebarea de ce l-a înlocuit pe Florin Niţă cu Ştefan Târnovanu a venit după victoria cu 3-1 a României cu Lituania.

Lucescu a transmis că motivul principal a fost faptul că Niţă are 37 de ani şi trebuie să se gândească la viitorul echipei naţionale. Totodată, s-a gândit şi să titularizeze un jucător al FCSB-ului.

„(n.r: Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?) Aveam doi portari. Pe urmă, jucam pe Ghencea, trebuia să fie un jucător de la Steaua (n.r.: FCSB) pe teren, dar nu ăsta a fost motivul principal. Motivul principal e că e un portar înalt, tânăr, care încă poate să evolueze. Niţă are 37 de ani.

Reclamă

Trebuie să ne gândim ce va fi după aceea şi eu sunt obligat să fac lucrul acesta”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Într-un moment foarte dificil am acceptat să fac lucrul acesta”

„(n.r: Iată o revenire cu succes, 6 puncte din 6 posibile. Ce a însemnat pentru dumneavoastră această revenire, şi pe teren propriu?) Hai să nu discutăm despre revenirea mea, pentru că ştiţi foarte bine cum a fost, la rugămintea celor care conduc fotbalul românesc.

Într-un moment foarte dificil am acceptat să fac lucrul acesta, în condiţiile în care nu cunoşteam foarte bine nici jucătorii, nici starea de fapt a echipei naţionale.

Ce-am văzut, văzusem din tribună, ca un simplu spectator”, a mai declarat Mircea Lucescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și