Închide meniul

Premierul Norvegiei a reacţionat, după ce naţionala nordică nu a putut face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 19:04

Premierul Norvegiei a reacţionat, după ce naţionala nordică nu a putut face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România

Profimedia

Erna Solberg este premierul Norvegiei

Din cauza unui singur caz de coronavirus, naţionala Norvegiei nu a putut să facă deplasarea la Bucureşti. Cel mai probabil, România va câştiga meciul la "masa verde". Premierul Norvegiei, Erna Solberg, a venit cu explicaţii suplimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă nu am fi făcut asta, am fi fost mult mai puțin stricți cu fotbalul decât suntem cu norvegienii în general. Trebuie să ținem cont că luăm masuri mai stricte decât alte țări.

În alte locuri, contacții apropiați ai oamenilor infectați nu sunt carantinați, dar asta înseamnă că infecția se poate răspândi mai rapid. Din acest motiv, noi avem măsuri stricte. Multe țări din jurul nostru nu iau măsurile noastre, dar din acest motiv rata de infecție din Norvegia e mai mică", a spus Erna Solberg, pentru NTB, citată de Spotmedia.

Reacţia UEFA, după ce România – Norvegia a fost anulat

România – Norvegia a fost anulat, după ce jucătorii din naţionala nordică nu au fost lăsaţi să iasă din ţară de autorităţile de la Oslo. Înaintea partidei cu România, în lotul norvegienilor a apărut un caz de coronavirus.

UEFA, noi precizări după ce România – Norvegia a fost anulat

Reclamă

După ce a informat Federaţia că partida a fost anulată, UEFA a venit cu noi precizări cu privire la ce ar putea urma. Cel mai probabil, România va câștiga meciul la "masa verde".

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și