Închide meniul

Premierul Norvegiei a reacţionat, după ce naţionala nordică nu a putut face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 19:04

Premierul Norvegiei a reacţionat, după ce naţionala nordică nu a putut face deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România

Profimedia

Erna Solberg este premierul Norvegiei

Din cauza unui singur caz de coronavirus, naţionala Norvegiei nu a putut să facă deplasarea la Bucureşti. Cel mai probabil, România va câştiga meciul la "masa verde". Premierul Norvegiei, Erna Solberg, a venit cu explicaţii suplimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă nu am fi făcut asta, am fi fost mult mai puțin stricți cu fotbalul decât suntem cu norvegienii în general. Trebuie să ținem cont că luăm masuri mai stricte decât alte țări.

În alte locuri, contacții apropiați ai oamenilor infectați nu sunt carantinați, dar asta înseamnă că infecția se poate răspândi mai rapid. Din acest motiv, noi avem măsuri stricte. Multe țări din jurul nostru nu iau măsurile noastre, dar din acest motiv rata de infecție din Norvegia e mai mică", a spus Erna Solberg, pentru NTB, citată de Spotmedia.

Reacţia UEFA, după ce România – Norvegia a fost anulat

România – Norvegia a fost anulat, după ce jucătorii din naţionala nordică nu au fost lăsaţi să iasă din ţară de autorităţile de la Oslo. Înaintea partidei cu România, în lotul norvegienilor a apărut un caz de coronavirus.

UEFA, noi precizări după ce România – Norvegia a fost anulat

Reclamă

După ce a informat Federaţia că partida a fost anulată, UEFA a venit cu noi precizări cu privire la ce ar putea urma. Cel mai probabil, România va câștiga meciul la "masa verde".

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se mai arată pe site-ul frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și