Închide meniul

Presa din Elveţia şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor”, după victoria României: „A fost briliant”

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 9:25

Reclamă
Presa din Elveţia şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor, după victoria României: „A fost briliant

Presa din Elveţia şi-a scos pălăria în faţa unui "tricolor"

Horaţiu Moldovan şi jucătorii României, după victoria cu Elveţia / Profimedia

Presa din Elveţia şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor”, după victoria României cu 1-0 de pe Arena Naţională, din ultimul meci al preliminariilor EURO 2024. Horaţiu Moldovan a închis poarta echipei naţionale şi a avut câteva parade spectaculoase, presa din Elveţia fiind impresionată de prestaţia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încheiat preliminariile EURO 2024 fără înfrângere, după succesul cu Elveţia. Unicul gol al partidei a fost marcat de Denis Alibec. Acum, „tricolorii” se vor afla în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European. De partea cealaltă, Elveţia va fi în urna a patra.

Presa din Elveţia şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor”

Horaţiu Moldovan a fost portarul pe care Edi Iordănescu l-a trimis în teren şi în meciul cu Elveţia de pe Arena Naţională. Portarul celor de la Rapid a avut o prestaţie foarte bună şi a reuşit câteva parade de excepţie, fiind lăudat de presa din Elveţia pentru modul în care a reuşit să închidă poarta „tricolorilor” în mai multe rânduri:

„Portarul Moldovan a făcut un joc fantastic. Portarul a zădărnicit câteva dintre ocaziile elvețiene, mai ales în minutul 62 când Vargas a avut șansa de a egala, Moldovan a fost briliant. Okafor a avut și șansa de a egala în minutul 60, dar și Moldovan a reușit să respingă cu brio acest șut”, au scris elveţienii de la sport.ch.

Dacă Horaţiu Moldovan a fost cel mai apreciat om al serii pe Arena Naţională de presa din Elveţia, Murat Yakin s-a aflat la polul opus.

Reclamă

„Murat Yakin este, cu siguranţă, învinsul acestui meci. Forma naţionalei Elveţiei se duce în jos. După trei meciuri fără victorie, am pierdut chiar şi în faţa României. Elveţia a ratat şansa de a câştiga grupa şi a încheiat această campanie de calificare cu o prestaţie slabă”, au mai scris elveţienii.

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

  • Franţa, România, Olanda, Italia

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

  • Belgia, România, Slovenia, Elveţia

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și