Închide meniul

Presa din Israel l-a făcut praf pe George Pușcaș: „E cel mai slab din Serie A”

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 16:52

Reclamă
Presa din Israel l-a făcut praf pe George Pușcaș: E cel mai slab din Serie A”

Presa din Israel l-a făcut praf pe George Pușcaș

George Pușcaș, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

Presa din Israel l-a făcut praf pe George Pușcaș! Jurnaliștii din „Țara Sfântă” l-au analizat pe atacantul echipei naționale, înaintea partidei directe, din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Israel și România este programat pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Mai apoi, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Presa din Israel l-a făcut praf pe George Pușcaș. Cum a fost descris atacantul român

Înaintea duelului deosebit de important din preliminariile pentru EURO 2024, jurnaliștii din Israel l-au analizat pe George Pușcaș. Analiza respectivă vine în contextul în care atacantul echipei naționale este considerat cel mai slab atacant din Serie A, potrivit sofascore.ro, având în vedere prestațiile sale modeste din tricoul celor de la Genoa.

„Puşcaş a fost selecţionat de Edi Iordănescu pentru meciurile cruciale cu Israel şi Elveţia, dar este de aşteptat să nu înceapă meciurile ca titular. El a fost plasat ultimul în Serie A într-un top realizat de Sofascore.

La Genoa a petrecut mai mult timp pe bancă şi a evoluat în şase meciuri ca rezervă. În ultimele două meciuri, cu Cagliari şi Verona, a strâns în total 67 de minute, dar nu a putut să-şi lase amprenta şi încă nu a marcat în acest sezon”, au scris jurnaliștii publicației sports.walla.co.il.

Reclamă

De la startul acestui sezon, George Pușcaș a jucat 7 partide pentru Genoa. În cadroul acestor meciuri s-a remarcat doar printr-o pasă decisivă, într-un meci cu Reggiana, din Cupa Italiei. În momentul de față, cota atacantului de 27 de ani este de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în luna octombrie a anului 2019. Atunci, juca pentru Reading și valora 6 milioane de euro.

În cariera sa, atacantul echipei naționale a evoluat pentru: Liberty Oradea, FC Bihor, Inter Milano, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa și Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Scenariul în care România, Elveția și Israel se califică la EURO 2024

România, Elveția și Israel se pot califica toate trei la EURO 2024, scenariul nefiind chiar unul nerealist. Dacă primele două vor ajunge la competiția din Germania, calificate din Grupa I, israelienii mai au o șansă de a merge la EURO.

Astfel, dacă România nu pierde duelul de la Budapesta, cu Israel, tricolorii și elvețienii se vor califica la EURO 2024, locul în Grupa I al fiecăreia urmând a fi stabilit pe 21 noiembrie, în meciul direct de pe Arena Națională.

În această situație, conform uefa.com, Israel va ajunge la play-off-ul din martie 2024, care va stabili ultimele trei echipe calificate la EURO 2024.

Israel se va afla astfel printre cele 12 echipe cu rezultate notabile în Nations League, ediția 2022-2023, care vor lupta pentru ultimele trei locuri disponibile pentru EURO.

Cele 12 echipe vor fi împărțite în trei grupe și vom avea parte de un sistem eliminatoriu, cu semifinale și finală, într-o singură manșă. Cele trei câștigătoare vor obține biletele pentru EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și