Închide meniul
LIVE VIDEO

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României este ACUM! Revenirea spectaculoasă a lui „Il Luce”

Publicat: 6 august 2024, 11:28

Reclamă
Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României este ACUM! Revenirea spectaculoasă a lui „Il Luce

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României, LIVE VIDEO pe AS.ro

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe AS.ro, de la ora 11:30. „Il Luce” a acceptat propunerea lui Răzvan Burleanu şi va reveni, după 38 de ani, pe banca naţionalei tricolore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai titrat antrenor român este gata pentru o nouă provocare. Are ca obiectiv calificarea reprezentativei României la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1. El preia postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu.

Prezentarea lui Mircea Lucescu în funcţia de selecţioner al României, LIVE VIDEO, 11:30

Mircea Lucescu a împlinit 79 de ani în luna iulie şi era liber de contract după despărţirea de Dinamo Kiev. „Il Luce” îi poate duce pe tricolori, după 28 de ani, la o ediţie de Campionat Mondial.

Lucescu a devenit prima ţintă a preşedintelui FRF, după ce Gică Hagi a refuzat din nou naţionala. Va fi la al doilea mandat pe banca echipei naţionale, după cel din perioada 1981-1986, înregistrând 24 de victorii, 19 remize şi 15 eşecuri, în cele 58 de meciuri adunate.

Lucescu are în cont şi performanţa de a califica România la EURO 1984, unde a ajuns dintr-o grupă din care au mai făcut parte talia, Suedia, Cehoslovacia și Cipru.

Reclamă
Reclamă 4

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu a avut o reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României. Fostul selecţioner al tricolorilor are încredere totală în „Il Luce”.

În primul rând, mă bucur foarte mult că Federația Română de Fotbal a reușit să angajeze un selecționer pentru că timpul trecea extrem de repede și naționala avea nevoie să-și găsească drumul.

În același timp, mă bucur pentru că s-a ales un antrenor cu multă valoare, cu multă experiență. Vom avea un selecționer cu carte de vizită. Vorbim de un antrenor care ne poate da în continuare speranțe să mergem la un Campionat Mondial după 28 de ani.

Reclamă

Vă aduc aminte că avem un selecționer cu reale performanțe inclusiv pe banca României. Mircea ne-a calificat la un Campionat European în 1984.

Sunt convins că la experiența lui, va continua cu succes munca fostului selecționer. Mircea Lucescu are acum o fundație solidă pe care poate construi, un grup de jucători puternic și un nucleu pe care se poate baza.

Personal, ca prieten îi doresc mult succes, iar ca suporter al României, mi-aș dori să văd echipa națională la un Campionat Mondial”

Sa nu uităm că acest grup s-a calificat la European de pe primul loc și a mers în optimi tot de pe primul loc, din grupă.

Vorbim de o echipă care a obținut deja o performanță deosebită în Germania. La cum se dedică profesiei, Mircea Lucescu va continua în aceeași notă și va construi o echipă competitivă care să ne ducă la Mondial. Personal, ca prieten îi doresc mult succes, iar ca suporter al României, mi-aș dori să văd echipa națională la un Campionat Mondial.

Apreciez că își dorește să păstreze 2-3 oameni din stafful tehnic al fostului selecționer. Asta înseamnă continuitate. Am spus mai devreme că are o bază de plecare la nivel de lot. Oamenii din stafful lui Edi Iordănescu sunt garanția că va avea acces la toate informațiile de care va avea nevoie”, a declarat Anghel Iordănescu pentru iamsport.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:16

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce fanii Rapidului l-au cerut în locul lui Neil Lennon: „Lumea spune că bag băţul prin gard!”

11:09

VIDEOIanis Hagi, moment de magie la echipa a doua de la Rangers. Pasă decisivă cu călcâiul

10:56

Alex Chipciu, comparaţie inedită între FCSB şi Sparta Praga: „Este în Cehia cum e Steaua în România. Numărul 1!”

10:27

Niclas Fullkrug a fost transferat în Premier League! Suma care intră în conturile Borussiei Dortmund

9:44

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

9:16

Cum a reacţionat Sabrina Voinea, după ce Camelia Voinea a hotărât retragerea din gimnastică: „Asta mi-a spus!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 6 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!
Citește și