Închide meniul

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „Dacă era vorba de lașitate, plecam atunci!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 21:49

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională: „Dacă era vorba de lașitate, plecam atunci!

Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarera de la echipa națională

frf.ro

  • Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională
  • Ce a spus secundul lui Rădoi

Imediat după victoria cu Armenia din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai fi selecționerul naționalei începând cu luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică, prima reacție după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

Criticat aspru pentru rezultatele slabe din primăvară, Mirel Rădoi a continuat pe banca României și a adunat 10 puncte în meciurile din septembrie și octombrie. Mai mult, tricolorii au luat gol doar de la Germania, singura națională care ne-a învins în această perioadă.

„Nu vreau să vorbesc despre Mirel. Dacă el are ceva de spus, el răspunde. Nu e ok să comentez. Eu aş vrea să spun că mi se termină contractul într-o lună de zile. Dacă nu mai avem contract, ce să facem? Nu vreau să comentez. Am avut nişte discuţii pe acolo, cu staff-ul, dar nu vreau să comentez decizia.

Reclamă

Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia. Am zis că rămânemn, pentru că ziceam că putem face rezultate. Eu am insistat să rămânem atunci. Mai avem două meciuri și contract o lună de zile. Nu vreau să comentez. Mai avem două jocuri, fac parte dintr-un staff. Când se va termina campania, putem vorbi mai deschis”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:48 Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu luptă pentru trofeu 9:43 Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB 9:36 „Va avea salariu de 15.000 de euro!” Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul 9:06 „Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat 9:03 România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore” 8:47 Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie 8:42 Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!” 0:06 VIDEOGil Vicente – Sporting 0-4 a fost în AntenaPLAY. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 12
apr.
23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
12
apr.
23:50
VIDEOPlymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde” lupta pentru promovare
Vezi toate știrile
Pe același subiect
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Nicolae Dică nu vrea să audă încă de "antrenorul Gigi Becali"
Liga 1 • 12 apr., 9:50
Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul: „Trebuia să câştige mai multe”
Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo
Liga 1 • 10 apr., 9:29
„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu
Echipa naţională • 10 apr., 9:16
Veste uriașă pentru Edi Iordănescu! UEFA ia în calcul mărirea lotului de jucători pentru EURO 2024