Închide meniul

Primele meciuri ale României cu noul selecţioner! FRF a anunţat două amicale înaintea Ligii Naţiunilor. Israel, primul adversar fixat de federali

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 13:37

Primele meciuri ale României cu noul selecţioner! FRF a anunţat două amicale înaintea Ligii Naţiunilor. Israel, primul adversar fixat de federali

Doua amicale pentru naţionala României

Profimedia

  • Primele meciuri ale României cu noul selecţioner
  • FRF a anunţat două amicale înaintea Ligii Naţiunilor

Echipa națională va disputa două meciuri de pregătire înainte de Liga Națiunilor 2022, programate în perioada FIFA din martie a următorului an. Unul din cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, duel în deplasare cu Israel. Ultima confruntare dintre cele două reprezentative a fost tot cu caracter amical și s-a disputat tot în martie, dar 2018, la Netanya, succes al tricolorilor cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele meciuri ale României cu noul selecţioner!

Detalii privind localitatea de disputare a partidei și ora de începere, precum și date privind cealaltă partidă amicală a tricolorilor din martie 2022 vor fi comunicate în perioada următoare, după fixarea coordonatelor, anunţă frf.ro.

România nu are deocamdată selecţioner după ce Mirel Rădoi a plecat de la echipa naţională la finele lunii noiembrie, după ce i-a expirat contractul cu FRF. Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu. Antrenorul celor de la CFR Cluj urma să dea astăzi un răspuns, dar patronul campioanei, Neluţu Varga, a făcut deja anunţul. Dan Petrescu rămâne în Gruia pentru a forţa câştigarea unui nou titlu. Astfel, în pole-position pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi ar fi în acest moment Adrian Mutu care este liber de contract.

Reclamă
Citește și:

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Națiunilor, se vor disputa în lunile iunie și septembrie:

4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”