Închide meniul
EXCLUSIV

Primele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2024, 14:14

Reclamă
Primele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu

Tensiuni în vestiarul României,

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

România are patru victorii din patru, cu Mircea Lucescu pe bancă, dar nu este totul lapte și miere în lotul primei reprezentative! „Il Luce” a mers pe continuitate la echipa națională și a folosit cam aceeași jucători pe care i-a utilizat și Edi Iordănescu la EURO 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, pare că Lucescu vrea să implementeze un prim 11 pe care românii să-l știe pe din afară, dovadă fiind faptul că selecționerul a folosit aceeași echipă de start, cu mici modificări când a fost nevoit, în cele patru jocuri de pe banca primei reprezentative. De exemplu, la ultimele două meciuri, a făcut o singură schimbare, Sorescu în locul suspendatului Bancu.

Primele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu

Acest lucru pare să fi divizat puțin grupul creat la echipa națională! Jucătorilor li se pare că au fost împărțiți în importanți și neimportanți! Din informațiile Antena Sport, primele nemulțumiri au apărut deja. Faptul că Lucescu a folosit același prim 11 și jucătorii de rezervă au primit extrem de puține minute a făcut ca unii dintre ei să răbufnească. Din câte se pare, s-a creat chiar o distanțare între cele două grupuri.

„Nu știu ce să zic, trebuie să-l întrebați pe domnul Lucescu, noi suntem 25 de jucători, suntem un grup. Toţi suntem la fel de competitivi în antrenamente şi vrem să demonstrăm că putem să jucăm. Depinde de noi să îi facem viaţă grea când alege primul 11”, a răspuns Stanciu în momentul în care a fost întrebat dacă se conturează un prim 11 pe care românii să-l știe pe dinafară.

Totuși, declarația lui Stanciu pare una prin care încearcă să țină grupul unit, însă nemulțumirile sunt evidente. Din sursele noastre, mai mulți jucători importanți sunt nemulțumiți de faptul că au evoluat foarte puțin, sau deloc, la ultima dublă, cu Cipru și Lituania. Chiar la ultimul joc, cel de la Kaunas, transmis în direct de Antena 1, și câștigat de tricolori cu 2-1, Mircea Lucescu a efectuat doar trei schimbări.

Reclamă
Reclamă

Când va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial 2026

UEFA va efectua pe 13 decembrie, la Zurich, tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din 2026, prima ediţie cu 48 de selecţionate, dintre care 16 europene, scrie EFE.

Faza de calificare din Europa va debuta în martie 2025 şi se va finaliza în martie 2026, în urma căreia 12 echipe vor obţine calificarea directă, iar alte patru, în urma unor baraje, a confirmat UEFA. World Cup 2026 și World Cup 2030 vor fi transmise, în exclusivitate, de Antena 1.

Cupa Mondială din 2026 va avea loc în perioada 11 iunie – 19 iulie în 16 locuri oraşe: 11 din Statele Unite (Atlanta, Boston, Dallas, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco şi Seattle), 3 din Mexic (Guadalajara, Ciudad de Mexico şi Monterrey) şi 2 din Canada (Toronto şi Vancouver).

Reclamă

Finala CM 2026 se va disputa la New York.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și