Închide meniul

Primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu după ce a fost numit selecționer. „Are toate calitățile, este pregătit!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 18:54

Primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu după ce a fost numit selecționer. „Are toate calitățile, este pregătit!

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

  • Primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu
  • Iordănescu Jr. a fost numit selecționerul României

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial marți, la Mogoșoaia, în funcția de selecționer, după o ședință a Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu

„Eu am încredere în Edi Iordănescu. Are deja experiența suficientă pentru a fi antrenor la națională. E harnic, e un om disciplinat. Cred că are toate calitățile, îi mai trebuie un pic de șansă. Cred că este pregătit, cred că și-a dorit acest lucru, cred că va putea să facă o muncă de selecționer foarte bună. I se potrivește”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu FRF. Principalul obiectiv este calificarea la Euro 2024, unul intermediar fiind câștigarea grupei în Liga Naţiunilor.

Reclamă

Răzvan Burleanu căuta selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Totul va continua cu preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2024 și 2026.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu