Închide meniul

Probleme pentru Denis Alibec! Atacantul a lipsit de la ultimul antrenament al naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 20:17

Reclamă
Probleme pentru Denis Alibec! Atacantul a lipsit de la ultimul antrenament al naţionalei

Probleme pentru Denis Alibec

Denis Alibec, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Probleme pentru Denis Alibec, cu două săptămâni înainte de startul EURO 2024. Atacantul a lipsit de la ultimul antrenament desfăşurat de naţională, înaintea amicalului cu Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida amicală a României cu Bulgaria se va disputa mâine, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Duelul cu Liechtenstein, ultimul meci al „tricolorilor” înainte de EURO 2024, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:00.

Probleme pentru Denis Alibec

Denis Alibec nu a fost prezent la antrenamentul României, desfăşurat pe arena din Ghencea. Atacantul nu s-a antrenat alături de „tricolori” şi ar putea rata astfel duelul amical cu Bulgaria.

Pe lângă Denis Alibec, şi Andrei Burcă a lipsit de la antrenamentul naţionalei. Fundaşul nu s-a recuperat complet şi a lipsit de la toate şedinţele de pregătire ale naţionalei, antrenându-se separat.

Vestea bună o reprezintă revenirea la antrenamente a lui Deian Sorescu. Fundaşul a venit cu o problemă medicală în cantonamentul naţionalei, şi după ce s-a antrenat separat, acesta s-a pregătit alături de ceilalţi „tricolori”, în vederea meciului cu Bulgaria.

Reclamă
Reclamă

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Bulgaria, Edi Iordănescu a anunţat că pe lângă Deian Sorescu şi Andrei Burcă, alţi doi jucători din lotul naţionalei se confruntă cu probleme.

„O grijă mare pe care o am este situația medicală. Avem doi jucători care au venit cu probleme, se fac eforturi mari pentru a îi recupera. Nu știu dacă îi vom avea disponibili pentru primul meci pe nici unul dintre cei doi. De asemenea, mai există alți doi jucători cu probleme, pe care nu îi știți”, a transmis selecţionerul.

Edi Iordănescu, despre marea provocare a României înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a vorbit despre marea provocare a României înainte de EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Bulgaria, penultimul test înainte de turneul final din Germania.

Reclamă

„E un moment pentru care am muncit, pentru care am făcut eforturi, sacrificii. Rămâne un moment care a fost atras, în primul rând, de eforturile băieţilor şi de eficienţa de care echipa avea nevoie.

E un moment pe care îl pregătim cu maxim entuziasm, bucurie. În acelaşi timp şi cu doză foarte mare de responsabilitate. Trecem la următorul nivel.

Dacă am ajuns la EURO a fost pentru că ne-am ridicat nivelul de competitivitate şi tot ce derivă de acolo: atitudine, mentalitate, implicare, spirit, sacrificiu, organizare de joc. De acum vorbim de cu totul altă provocare.

Am arătat că suntem suficient de competitivi să ne calificăm la un turneu final după 8 ani de zile, chiar să câştigăm grupa, neînvinşi. Acum, provocarea mare este să facem pasul către următorul nivel şi să arătăm că suntem suficient de competitivi ca să producem un turneu final bun şi eficient. De ce nu, să mai scriem o pagină pentru istoria echipei naţionale a României”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Bulgaria.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și