Închide meniul

Promisiunea făcută de Edi Iordănescu pentru fanii echipei naționale. Care este marele vis al noului selecționer. „Uniți pentru România!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 18:04 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:28

Promisiunea făcută de Edi Iordănescu pentru fanii echipei naționale. Care este marele vis al noului selecționer. „Uniți pentru România!

Reacţia lui Edi Iordănescu după retragerea lui Alin Toşca de la naţionala României

Captură Facebook FRF

„Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare si încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promisiunea făcută de Edi Iordănescu pentru fanii echipei naționale

Nu promit însă să reușesc să vă și răspund tuturor, dar sunt sigur ca înțelegeți motivele. Pot însa sa va promit ca o sa dau tot ce am mai bun pentru echipa nationala si la final sa dea Dumnezeau sa mergem impreuna în Germania pentru turneul final. Va garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, asa cum a fost în toate colaborările mele trecute si îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor.

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa nationala si am încredere mare în munca pe care o putem face impreuna cu stafful, echipa si toti cei implicati in proiect. Uniti pentru Romania !!”, a scris Edi Iordănescu, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Antena 1, noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Programul României din Nations League:

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și