Închide meniul

„Putea să facă o excepție!” Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Mesaj dur pentru fostul selecționer

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 18:49

Reclamă
„Putea să facă o excepție! Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Mesaj dur pentru fostul selecționer

Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu

Colaj cu Cristi Manea și Edi Iordănescu / Foto: Facebook Rapid și Profimedia

Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Jucătorul de la Rapid a vorbit sincer despre cum s-a simțit în timpul Campionatului European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La momentul respectiv, Edi Iordănescu era selecționerul echipei naționale. Acesta nu l-a inclus pe Manea în lotul pentru turneul final, din cauza faptului că fundașul nu a avut meciuri „în picioare”.

Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu

Cristi Manea este însă de părere că fostul selecționer ar fi putut face o excepție în cazul său, așa cum s-a întâmplat în cazul altor jucători.

„Domnul Edi (n.r. – Iordănescu) ştia situaţia mea şi putea să facă o excepţie cum a făcut în alte părţi, dar eu am fost fericit pentru băieţi”, a spus Cristi Manea, potrivit orangesport.ro.

Cristi Manea a făcut referire la convocările jucătorilor precum Horațiu Moldovan, care nu a avut minute „în picioare” înainte de turneul final.

Reclamă
Reclamă 4

România a ajuns până în optimile de finală ale Campionatului European din Germania, iar jucătorii convocați de Edi Iordănescu au fost numiți „Generația de Suflet”, datorită prestațiilor de la turneul final.

Echipa națională a fost eliminată de la EURO 2024 de Olanda. Tricolorii au pierdut partida din optimi cu scorul de 0-3.

Decizia luată de Edi Iordănescu după plecarea de pe banca naţionalei României

Decizia luată de Edi Iordănescu după plecarea de pe banca naţionalei României a fost dezvăluită de Daniel Stanciu. Acesta susţine că Edi a mai avut oferte de a prelua echipe naţionale, dar vrea să îşi continue cariera la o echipă de club.

Reclamă

Iordănescu a plecat de la echipa naţională, înainte de a începe drumul spre World Cup 2026, competiţie transmisă în direct de Antena 1. Mircea Lucescu l-a înlocuit şi va începe mandatul cu meciul Kosovo – România, transmis pe 6 septembrie de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

”A avut ofertă, a doua zi după ce s-a întors în România după eliminarea de la EURO 2024. A avut ofertă să preia o echipă națională din Europa și a zis ‘nu vreau’. Dacă nu continui cu România, de ce să mă duc în altă parte să o iau de la zero?.

A zis că vrea câteva luni de pauză. I-a crescut cota. E posibil să preia o echipă de club. Cu siguranță că va antrena. A zis că undeva din toamnă… A cerut două-trei luni de pauză”, a spus Stanciu, citat de digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Unirea Slobozia 0-0. Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1

21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

21:38

Costel Gâlcă și-a lăudat jucătorii după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Mesaj superb despre Mitriță: „Calitate de invidiat”

21:14

Alexandru Mitriţă, răspuns pentru contestatari: „Eu am spus că suntem obosiţi mental! A venit şi această nenorocire”

20:46

Cătălin Chirilă, mesaj emoţionant după ce a ratat finala dramatic Jocurile Olimpice: „Dacă vreau să uit aceste moment? Nu!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și