Închide meniul

Rădoi a luat foc pe un jucător de la națională și l-a exclus! ”Un asemenea jucător nu poate face parte dintr-un grup”

Silviu Corneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 11:14

Reclamă
Rădoi a luat foc pe un jucător de la națională și l-a exclus! ”Un asemenea jucător nu poate face parte dintr-un grup”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

”I-am transmis. Probabil că ştie. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător, indiferent de valoarea lui. Cel puţin nu cu noi. Va fi exclus de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crezi că se întâmplă de acum? Se întâmplă de ani de zile la echipa naţională, se întâmpla când eram şi eu jucător. Ştiam că anumiţi jucători sunt prieteni cu x, y şi când apărea un articol”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Rădoi: ”Nu poți să îți ataci colegul ca să te lauzi pe tine”

Oricine poate contesta într-un fel sau altul prezenţa unui jucător la echipa naţională, iar aici sunt şi factori pe care noi nu îi putem controla. Sunt preşedinţi care îşi vor jucătorii, sunt antrenori care îşi vor jucătorii, sunt impresari care îşi vor jucătorii. 

Mai nou, am aflat că sunt jucători care au prieteni ziarişti şi apar articole datorită prieteniei, că de ce nu e el și e celălalt. 

Eu nu am nimic împotrivă dacă eşti prieten cu un ziarist şi te laudă într-un articol, nu am absolut nimic împotrivă. Dacă începi şi îţi ataci colegul doar ca să te lauzi pe tine, atunci am o problemă. Mai devreme sau mai târziu nu vei mai fi la echipa naţională”, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și