Închide meniul

Rădoi și Maxim, pe urmele lui Alibec! Atac la Marica: ”Să lăsăm ironiile astea, pentru că nu ajută cu nimic”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 5:29

Rădoi și Maxim, pe urmele lui Alibec! Atac la Marica: ”Să lăsăm ironiile astea, pentru că nu ajută cu nimic”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, la primul meci pe banca naționalei mari

După partidă au existat voci care au criticat jocul primei reprezentative, spunând că ”este unul previzibil”, cum este cazul lui Ciprian Marica, care a primit imediat replica de la Denis Alibec: ”Să vină el să joace. Toţi îşi dau cu părerea. Eu cred că am făcut un meci bun”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maxim și Rădoi, critici la adresa lui Marica

Părerea lui Marica a fost taxată și de selecționerul Mirel Rădoi: ”Dacă reușeam sa câștigăm, poate nu mai erau aceste remarci ironice. Probabil toată lumea vedea alt joc”, a spus acesta, completat fiind de Alexandru Maxim.

La televizor, probabil că fotbalul e mult mai simplu. Nu cred că ar trebui să ne concentrăm prea mult pe afirmaţii de genul acesta. Cred că avem nevoie ca toată lumea din jurul echipei naţioanale, atât noi, cât şi cei care doresc binele echipei naţionale.

Trebuie să vorbească pozitiv, să ajute echipa naţională, pentru că avem jucători tineri, care vin de la sub 21, care au nevoie de aceste lucruri pozitive. Să lăsăm ironiile astea, pentru că nu cred că ne ajută cu nimic”, a reacționat și Maxim la conferința de presă premergătoare meciului.

România – Irlanda de Nord s-a terminat 1-1, iar pentru tricolori urmează jocul din deplasare cu Austria, care a făcut instrucție cu Norvegia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și