Închide meniul

Rădoi, surprins de atitudinea jucătorilor de la naţionala mare! "Mă aşteptam să fie mai deschişi cu mine"

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 19:34

Rădoi, surprins de atitudinea jucătorilor de la naţionala mare! "Mă aşteptam să fie mai deschişi cu mine"

FRF

Jucătorii naţionalei la ultimul antrenament

  • Mirel Rădoi ştie de ce aceştia nu au fost deschişi cu el
  • Noul selecţioner va debuta pe banca primei reprezentative
  • Rădoi nu vrea să creeze disensiuni în lot

Rădoi a convocat 23 de jucători pentru această acţiune, dubla cu Irlanda de Nord şi Austria. Noul selecţioner a fost surprins de atitudinea jucătorilor pe care i-a chemat la lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a purtat discuţii cu fiecare jucător în parte şi susţine că aştepta mai multă sinceritate de la aceştia, în discuţiile private. Selecţionerul îi înţelege totuşi pe jucători, pentru că ar însemna să dea în foştii antrenori.

Mirel Rădoi: "E delicat şi pentru ei"

"Sincer mă așteptam, când am avut discuțiile cu jucătorii de la echipa mare, să fie mult mai deschiși, ceea ce am întâlnit și la tineret. 

Reclamă

Dar e clar că e delicat și pentru ei pentru că asta ar însemna că, dacă ar fi sinceri cu mine, ar putea să se lege de ceea ce a fost în urmă și s-ar crea o tensiune la lot.

Asta e scuza lor, probabil, și înțeleg. Nu vreau să-i pun într-o postură dificilă. Încerc să mă limitez la prezent. Dacă am putea să face ceva mai bine, cum li se pare tactica… ", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”