Închide meniul

Rădoi, surprins de atitudinea jucătorilor de la naţionala mare! "Mă aşteptam să fie mai deschişi cu mine"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 19:34

Rădoi, surprins de atitudinea jucătorilor de la naţionala mare! "Mă aşteptam să fie mai deschişi cu mine"

FRF

Jucătorii naţionalei la ultimul antrenament

Rădoi a convocat 23 de jucători pentru această acţiune, dubla cu Irlanda de Nord şi Austria. Noul selecţioner a fost surprins de atitudinea jucătorilor pe care i-a chemat la lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a purtat discuţii cu fiecare jucător în parte şi susţine că aştepta mai multă sinceritate de la aceştia, în discuţiile private. Selecţionerul îi înţelege totuşi pe jucători, pentru că ar însemna să dea în foştii antrenori.

Mirel Rădoi: "E delicat şi pentru ei"

"Sincer mă așteptam, când am avut discuțiile cu jucătorii de la echipa mare, să fie mult mai deschiși, ceea ce am întâlnit și la tineret. 

Dar e clar că e delicat și pentru ei pentru că asta ar însemna că, dacă ar fi sinceri cu mine, ar putea să se lege de ceea ce a fost în urmă și s-ar crea o tensiune la lot.

Asta e scuza lor, probabil, și înțeleg. Nu vreau să-i pun într-o postură dificilă. Încerc să mă limitez la prezent. Dacă am putea să face ceva mai bine, cum li se pare tactica… ", a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și