Închide meniul

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2024, 19:44

Reclamă
Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

Radu Drăguşin, excepţional în România - Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

Radu Drăguşin, în timpul meciului România - Olanda, în optimile EURO 2024 / Profimedia

Radu Drăguşin joacă excepţional în meciul România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham se dovedeşte a fi o adevărată provocare pentru jucătorii lui Ronald Koeman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a avut două intervenţii colosale în prima repriză a meciului care se dispută pe stadionul lui Bayern Munchen şi este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

În minutul 27, Radu Drăguşin a avut o intervenţie extraordinară, într-un duel cu Memphis Depay. Starul olandez a intrat în careul lui Niţă, dar faza s-a încheiat cu un tackling ca la carte realizat de fundaşul lui Spurs.

Câteva minute mai târziu, Radu Drăguşin a reuşit să îndepărteze pericolul din careul României. O centrare bună a olandezilor îl căuta pe acelaşi Memphis Depay, dar românul a fost primul la minge şi a respins centrarea.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda. Tricolorii lui Edi Iordănescu au început foarte bine partida de la Munchen. Încă din primele minute, România a făcut pressing, iar jucătorii lui Ronald Koeman au fost forţaţi să greşească.

În încercarea de a construi de la portar, olandezii au greşit, fiind pus sub presiune de tricolori, chiar la marginea careului. Răzvan Marin a centrat foarte bine la un moment dat, dar balonul a fost respins de Denzel Dumfries. Fotbalistul lui Inter a ajuns primul la balon în duelul cu Ianis Hagi, iar românul a avut de suferit.

Internaţionalul român s-a ales cu capul spart, după ce a fost lovit de Dumfries cu cotul. Jucătorul celor de la Rangers a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a revenit pe teren după câteva minute, cu un bandaj uriaş pe cap.

Reclamă

În timp ce Ianis Hagi era bandajat de staff-ul medical al naţionalei României, camerele TV l-au surprins pe Gică Hagi extrem de îngrijorat în tribunele arenei lui Bayern Munchen. Gică Hagi este prezent la partida din optimi alături de Mircea Lucescu. În faţa sa se afla un alte nume important din fotbalul românesc, Ionuţ Lupescu, care stătea lângă Ole Gunnar Solskjaer.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:22

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

21:16

Eliza Samara – Shin Yubin (10:45) şi Bernadette Szocs – Hoi Kem Doo (15:10), la WTT Star Contender Bangkok 2024

21:15

LIVE TEXTFCSB – Corvinul 2-0. Marius Ştefănescu, primul gol în tricoul roş-albastru! Daniel Popa a reuşit assist-ul

20:53

VideoTricolorii au simţit energia fanilor la EURO 2024! Stanciu le-a mulţumit, la revenirea acasă: „Vrem să fim modele de urmat”

20:32

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

20:29

Dan Şucu pregăteşte o super-lovitură pe piaţa transferurilor! E aproape să le „sufle” un jucător lui Dan Petrescu şi Gigi Becali

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și