Închide meniul
VIDEO

Radu Drăguşin visează să ajungă la Liverpool: „Aș juca alături de Virgil van Dijk!” Interviu de senzaţie cu internaţionalul U21

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 12:00

Radu Drăguşin visează să ajungă la Liverpool: „Aș juca alături de Virgil van Dijk! Interviu de senzaţie cu internaţionalul U21

Radu Drăguşin

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin are ambiţii mari. Interviu inedit cu tânărul fundaş român

Drăguşin a debutat sezonul trecut pentru Juventus, iar în viitor îşi doreşte să ajungă la Liverpool, unde joacă idolul său, Virgil van Dijk. Fundaşul a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu inedit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am apucat de fotbal la 7 ani, datorită vărului meu, Vlad Bărbulescu. Juca la Sportul Studențesc, și m-am adus acolo, alături de el. La prima convocare am fost bucuros, mândru și onorat, mai ales că a venit cu debutul meu la U21, în meciul cu Finlanda.

Debutul la Juventus a avut loc în urma schimbării neprevăzute a lui Demiral. Mi-aduc aminte că eram pe banca de rezerve, mister Pirlo s-a întors spre mine și mi-a spus: ”Pune-ți ghetele și intră în teren”. A fost total neașteptat.

Iar cel cu naționala U21 a fost un moment foarte important pentru mine și nu-l voi putea uita niciodată. Aș juca alături de Virgil van Dijk. Îmi place foarte mult stilul lui de joc. Într-o linie de apărători cu patru fundași i-aș alege să joace alături de mine pe Sergio Ramos, van Dijk și Marcelo.

Un fundaș central trebuie să fie aproape perfect din punct de vedere pozițional, deoarece există o grămadă de exemple de fundași centrali care nu au viteză bună, dar stau perfect în teren. Jocul de cap și anticiparea sunt, de asemenea, foarte importante. Dacă nu eram fotbalist, mi-ar fi plăcut să fiu actor”, a povestit Radu Drăguşin pentru FRF TV.

Reclamă

Radu Drăguşin va juca la Sampdoria

Radu Drăguşin va evolua la Sampdoria în acest sezon. Fundaşul a fost împrumutat de Juventus, iar impresarul său a explicat decizia.

Impresarul fundaşului Radu Drăguşin, Pablo Betancourt, a explicat că jucătorul român a ales să evolueze la Sampdoria datorită antrenorului Roberto D’Aversa. Tehnicianul i-a pregătit pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă sezonul trecut, la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o alegere foarte dificilă, a existat competiţie de la alte două, trei echipe tot din Serie A, dar am ales Sampdoria pentru că am studiat situaţia cu băiatul şi antrenorul D’Aversa lucrează foarte bine în apărare. Acest lucru va fi foarte important pentru creşterea sa. El l-a lansat pe Bastoni la Parma. Suntem mulţumiţi”, a declarat Betancourt, potrivit sampdorianews.it, citat de news.ro.

Draguşin a sosit la Juventus, în 2018, de la Regal Bucureşti, pentru suma de 250.000 de euro. El mai are contract cu „Bătrâna Doamnă” până la 30 iunie 2025.

Radu Drăguşin a debutat sezonul trecut pentru Juventus

Drăgușin are 19 ani, fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.000.000 de euro. Acesta a debutat în sezonul trecut la echipa mare a lui Juventus, pentru care a jucat de patru ori.

Andrea Pirlo l-a trimis pe teren în minutul 90 al partidei cu Genoa, din luna decembrie. Românul a mai jucat în două partide din Cupa Italiei şi în duelul cu Dinamo Kiev, din UEFA Champions League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și