Închide meniul
NEWS ALERT

Răzvan Burleanu, anunț despre viitorul lui Mirel Rădoi. Dezvăluiri de la negocieri. „Asta a fost concluzia!”. Ce se va întâmpla dacă România ajunge la barajul pentru CM 2022

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 17:34

Răzvan Burleanu, anunț despre viitorul lui Mirel Rădoi. Dezvăluiri de la negocieri. „Asta a fost concluzia!. Ce se va întâmpla dacă România ajunge la barajul pentru CM 2022

Mirel Rădoi a vorbit despre relaţia cu Răzvan Burleanu

Colaj Hepta / Instagram

Burleanu asigură că se negociază cu Rădoi pentru prelungirea contractului, dar că anunțul va fi făcut abia după cele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: „S-a discutat prelungirea contractului lui Mirel Rădoi”

Pot să vă spun că au fost mai multe întâlniri la care am participat și el, și directorul tehnic și selecționerul. S-a discutat implicit și prelungirea contractului cu Mirel Rădoi. În toată această perioadă relația a fost bazată pe respect și încredere. Concluzia acestor întâlniri a fost că vom lua o decizie împreună după terminarea acestor meciuri, în care ne dorim să obținem șase puncte. După aceste meciuri vom comunica decizia.

Am dorit să punem mai presus de orice interesul echipei naționale. Trebuie să fim foarte sinceri, în luna martie și iulie foarte puțini i-ar mai fi dat șanse lui Mirel să continue. Ne dorim ca pentru luna noiembrie să obținem această coeziune„, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă ținută la Casa Fotbalului.

Președintele FRF a anunțat și de ce contractul lui Mirel Rădoi se încheie înainte de meciurile de baraj, pe care naționala României le-ar putea disputa dacă se clasează pe locul secund în grupa din preliminariile CM 2022.

Au fost foarte multe momente în care noi ca și administrație am considerat că avem aceste șanse. Cele mai multe voci îl doreau plecat în luna martie. În momentul în care s-a semnat acest contract în noiembrie 2019, meciurile de baraj erau programate în noiembrie 2021. În contract a fost prevăzută luna noiembrie 2021, cea care ar fi acoperit inclusiv meciurile de baraj.

Reclamă

Toată situația asta a fost una critică, vă amintiți cum s-au amânat meciuri după meciuri. Foarte multe lucruri au fost date peste cap. Decizia FIFA a venit chiar în vara lui 2020. Nu avem de ce să ne reproșăm. Orice antrenor își dorește să califice echipa la turneul final, inclusiv să treacă prin aceste meciuri de baraj„, a precizat Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru dubla decisivă cu Islanda şi Liechtenstein

Joi, 11 noiembrie se joacă România – Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, iar duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, de la ora României 19:00, la Vaduz.

Pentru aceste două jocuri, miercuri, 3 noiembrie, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat un lot format din 26 de jucători, 11 care evoluează în Liga 1 și 15 de la cluburi din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 11/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 1/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 14/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 68/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 19/2), Adrian Rus (Fehérvár | Ungaria, 9/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 7/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 1/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 27/1), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 20/0)

MIJLOCAȘI: Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf | Germania, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 35/2), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 18/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga | Cehia, 52/11), Olimpiu Moruțan (Galatasaray | Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers | Scoția, 22/2), Florin Tănase (FCSB, 9/1), Dennis Man (Parma | Italia, 12/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 49/6), Enes Sali (Farul Constanța, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Reading | Anglia, 24/8), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 11/1), Denis Alibec (CFR Cluj, 20/2)

Recomandări
  • Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala României
  • Ce a declarat Răzvan Burleanu despre selecționer

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și