Închide meniul

Răzvan Burleanu, făcut praf după încă o campanie ratată: „Burleanu e precum Ceaușescu. Cât de nenorocit să fii să-l pui pe Rădoi să dea o dare de seamă?”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 15:58

Răzvan Burleanu, făcut praf după încă o campanie ratată: „Burleanu e precum Ceaușescu. Cât de nenorocit să fii să-l pui pe Rădoi să dea o dare de seamă?

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu, la conferința de presă / Hepta

  • Florin Prunea, atac furibund la Răzvan Burleanu
  • România a ratat calificarea la CM 2022

„Fotbalul merge într-o direcție greșită! Uitați-vă la competițiile organizate de FRF. Avem fotbaliști și antrenori ne plătiți cu lunile… Își bat joc de toți. Ați văzut acum cum arată președintele? Ce îmbujorat e? Ce Mercedes are? Are conturi, case… A venit momentul ca suporterii să ia decizii. Nu se mai poate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu: „E precum Ceaușescu”

Acum, tot ce contează sunt voturile. Începând de la convocările la naționale mici. Eu sunt siderat de faptul că instituțiile statului nu intră peste el.

Burleanu e precum Ceaușescu. Cât de nenorocit să fii să-l pui pe Rădoi să dea o dare de seamă? El și Stoichiță l-au lăsat singur pe Rădoi. De Mirel și-au bătut joc. L-au umilit! Mă așteptam să dea o explicație, dar s-a ascuns în Casa Fotbalului. Băi fraților, aduceți altul! Măcar unul care să-și ia consilieri buni, care să-l învețe”, a spus Prunea.

Reclamă

Atac fără precedent la adresa lui Mirel Rădoi

Florin Prunea a lansat cel mai dur atac la adresa selecţionerului Mirel Rădoi şi a conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Fostul component al Generaţiei de Aur cere demisii în lanţ în Comitetul Executiv, în frunte cu Răzvan Burleanu.

„Îmi pare că trebuie să încep aşa. Am asistat la un delir al selecţionerului la conferinţa de presă şi mă gândeam că băiatul ăsta e rupt de realitate. Ăsta e fotbalul pe care îl merităm, cu toate că Mirel are probleme de comportament, nu numai probleme tehnice. Când a spart geamul la Bistriţa, nu aţi văzut că are probleme de comportament?

Reclamă

Vorbea ieri de revenire la echipa naţională, e noaptea minţii. Nu am ce să mai comentez. Băieţii din Macedonia nu sperau că noi nu vom bate Islanda. Am văzut ce înseamnă să ai un antrenor. Mă gândeam, să mai intru în direct. Noi trebuie să nu mai răspundem la telefon”, spunea Prunea, după meciul cu Liechtenstein.

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie