Închide meniul

Răzvan Burleanu încearcă să-l întoarcă din drum pe Ladislau Boloni. A început a patra ofensivă! „Contraoferta se află la domnul Boloni. Aşteptăm să trimită un răspuns repede!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2022, 21:34

Răzvan Burleanu încearcă să-l întoarcă din drum pe Ladislau Boloni. A început a patra ofensivă! „Contraoferta se află la domnul Boloni. Aşteptăm să trimită un răspuns repede!

Ladislau Boloni a negociat cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

AS.ro

Chiar dacă au apărut veşti că şefii fotbalului românesc nu au mai avut răbdare şi şi-au îndreptat atenţia spre Edi Iordănescu, se pare că nu este aşa. Cel puţin asta susţine consilierul preşedintelui Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu i-a făcut şi a patra ofertă lui Ladislau Boloni

Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui.

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat„, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro.

Boloni a avut o primă reacţie şi a explicat că telefonul i-a sunat încontinuu. Acesta ar fi fost motivul pentru care nu le-ar fi răspuns oficialilor Federaţiei.

Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, dar nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns niciodată la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă nu sau o amânare. Pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi„, a precizat consilierul preşedintelui FRF.

Reclamă
Citește și:

Ladislau Boloni, prima reacție după negocierile cu FRF pentru postul de selecționer

Ladislau Boloni a purtat negocieri avansate cu șefii FRF pentru postul de selecționer, dar discuțiile au intrat în impas. Experimentatul antrenor a lăsat însă de înțeles că încă mai existe șanse să preia echipa națională. Loți a spus și când îi va oferi răspunsul final lui Răzvan Burleanu.

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea. E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arată câte apeluri am? Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul”, a spus Ladislau Boloni, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Trei runde negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și