Închide meniul

Răzvan Burleanu, mesaj special pentru români. Ce a spus despre Edi Iordănescu și care e obiectivul României la EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 12:43

Reclamă
Răzvan Burleanu, mesaj special pentru români. Ce a spus despre Edi Iordănescu și care e obiectivul României la EURO 2024

Răzvan Burleanu, mesaj special pentru români

Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu / Hepta

Răzvan Burleanu a avut un mesaj special pentru români în ultima zi din an. Președintele Federației Române de Fotbal este încântat de calificarea la EURO 2024 și a dezvăluit ce obiectiv va avea Edi Iordănescu la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a reușit să termine pe primul loc grupa din preliminarii. Tricolorii vor juca la EURO împotriva Belgiei, Slovaciei și a unei echipe care vine din play-off. Burleanu anunță că așteaptă o calificare în fazele eliminatorii.

Răzvan Burleanu, mesaj special pentru români

În ultimul său interviu din 2023, președintele FRF a ținut să îl felicite pe Edi Iordănescu. A precizat că selecționerul României „a jucat un rol decisiv de a crea o cultură a performanţei„. Burleanu a avut și o promisiune pentru fanii naționalei.

În acest moment doresc să împărtăşesc bucuria cu suporterii români, bucuria de a reveni la un turneu final. Calificarea naţionalei de seniori la EURO 2024 reprezintă o performanţă dorită de toţi.

A fost o călătorie presărată cu provocări şi eforturi susţinute, iar rezultatul nu doar confirmă ci şi marchează viziunea FRF. Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată selecţionerului Edi Iordănescu şi fără eforturile colective ale echipei sale.

Reclamă

Această calificare este o consecinţă a unei stragerii bine conturate la nivelul fotbalului românesc şi a unei foarte bune implementări a acesteia.

Din cei 43 de tricolori, eroi chiar şi nu doar pentru mine, 29 au fost prezenţi la ultimele trei turnee finale ale U21, iar alături de jucători mai experimenţaţi precum Stanciu, Burcă, Alibec sau Bancu, configurând astfel o echipă unde coeziunea a fost elementul primordial.

Edi Iordănescu a jucat un rol decisiv de a crea o cultură a performanţei. Acest lucru ne inspiră pentru a continua EURO 2024 ne dorim să marcheze o etapă nouă în construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Ne pregătim intens pentru a face din acest vis un realitate. Va fi o luptă constantă cu noi înşine de a ne autodepăşi şi pentru a creşte dincolo de limitele noastre interioare.

Sărbătoriţi cu bucurie şi încredere în viitorul nostru comun în 2024. Vom munci ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii şi împliniri, atât pe terenul de fotbal, cât şi în viaţa fiecăruia dintre noi”, a spus Răzvan Burleanu pentru pagina de Facebook a FRF.

Mircea Lucescu a lăudat echipa națională după calificarea la EURO 2024. Mesajul lui „Il Luce”

Cel mai titrat antrenor român a vorbit despre calificarea reușită de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. Ajuns la 78 de ani, Mircea Lucescu este de părere că „tricolorii” au reușit o performanță notabilă, chiar dacă grupa din preliminarii a fost una accesibilă. Totodată, Mircea Lucescu a remarcat faptul că prin această prezență la turneul final, fotbaliștii români ar trebui scoți mai mult în prim-plan.

(n.r. despre calificarea la EURO) Asta trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea că se poate. Chiar dacă toți discută că Belarus, Israel și Kosovo sunt în război. Nu, performanța e performanță.

E o calificare extraordinară și această calificare trebuie să atragă după sine disponibilitatea jucătorilor tineri români de a-și dori să facă parte din echipa națională și să ajute pe urmă echipele lor de club să se ducă în competițiile europene. Să încercăm să scoatem în prim-plan fotbaliștii români”, a spus Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și