Închide meniul

Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea preliminariilor pentru EURO 2024: „Este o grupă echilibrată! Să fim echipa cu cele mai multe puncte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 19:17

Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea preliminariilor pentru EURO 2024: „Este o grupă echilibrată! Să fim echipa cu cele mai multe puncte!

Răzvan Burleanu vrea să vadă România pe primul loc

Răzvan Burleanu, în timpul unui interviu / AS.ro

Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea preliminariilor pentru EURO 2024. România se va lupta pentru unul dintre primele două locuri cu Elveţia, Israel, Kosov, Belarus şi Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi şi al doilea loc duce la EURO 2024, Burleanu ar vrea ca România să câştige grupa.

Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu înaintea preliminariilor pentru EURO 2024

Am fi putut să întâlnim grupe dificile, adversari mai dificili, mai aales grupele B şi C. Este o grupă echilibrată. Ne așteptam ca punctele să se împartă, dar noi să fim echipa cu mai multe puncte. Această campanie de calificare este despre modul în care putem să ne depăşim pe noi înşine. Campania de calificare reprezintă şi o oportunitate de construire a unei echipe naţionale pentru marea performanţă.  Suntem conştienţi că nu este un proces uşor, este nevoie de o transformare mentală că putem să câştigăm.

Această campanie începe chiar în noiembrie cu cele două amicale, unde vrem să vedem încredere, dăruire, curaj, ambiţie. Sunt sigur că vom începe foarte bine campania. În momentul de faţă, în ceea ce priveşte coeziunea la nivelul lotului sunt semne mari de speranţă.  Trebuie să ne batem să câştigăm această grupă de calificare. Vă invit să fim optimişti, să putem să construim. Campania de calificare pentru Euro 2024 reprezintă o oportunitate unică pentru construirea unei echipe naționale puternice. Sunt sigur că începem foarte bine. În viață trebuie să ne facem planurile cu optimism”, a spus Răzvan Burleanu.

Edi Iordănescu, gata să ducă România la EURO 2024

Edi Iordănescu, gata să ducă România la EURO 2024. Selecţionerul României a transmis un mesaj de mobilizare pentru fani şi promite să facă orice să ducă naţională la Campionatul European din 2024.

Reclamă

Edi Iordănescu spune că a fost dezamăgit de startul din Liga Nţaiunilor, dar crede că poate duce România la EURO 2024.

„Întâi de toate, vă mulțumesc tuturor celor care susțineți echipa națională și cu atât mai mult celor care ați fost alături de noi la meciurile din acest an. Sprijinul vostru contează enorm pentru jucători, aveți capacitatea de a aduce un plus în jocul nostru. Pentru modul în care ne-ați susținut și pentru devotamentul vostru, vă mulțumesc din suflet!

Așa cum am spus-o și ieri, în fața membrilor Comitetului Executiv, trebuie să construim pe fundația pe care am reușit să o clădim pe parcurs în acest an. Ne aflăm într-un moment de consolidare care necesită continuitate. Am făcut o analiză și avem concluzii pozitive și negative.

Reclamă 4 / 0/3

Un lucru bun este că avem o medie de vârstă care ne oferă speranță. Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim. Iar jucătorii sunt principalul motiv pentru care am venit la echipa națională și pentru care am ales să continui pe acest drum! Cred în ei, cred în potențialul lor de a crește. Sunt sigur că vor munci și vor lupta, devenind mai buni!

Una dintre concluziile negative a fost că ne lipsește experiența internațională și că avem nevoie ca jucătorii noștri din străinătate să lupte pentru obiective mărețe ca să își ridice nivelul. În același timp, mă bucur că FCSB și CFR Cluj s-au calificat în grupele unei competiții europene, îi va ajuta pe jucătorii de acolo să capete experiență la acest nivel.

În Liga Națiunilor am trăit o dezamăgire, dar în luna septembrie am văzut speranță. Mă bucur că jucătorii au început să arate că pot forma în viitorul cel mai apropiat o echipă națională foarte competitivă. Am văzut o schimbare de atitudine, iar de aici nu putem decât să creștem. Eu am încredere că vom reuși!

Echipa națională ne-a dăruit multe bucurii, dar nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri. Trebuie să acceptăm realitatea ca să o putem schimba. Respectăm trecutul, îl admirăm, dar trăim în prezent și avem datoria de a face orice pentru a avea un viitor. Vă rog să luptăm împreună pentru a ne bucura împreună! Vă asigur că noi, staff-ul echipei naționale și jucătorii, vom da totul pentru România la fiecare meci și ne vom ridica. Împreună vom reuși să ajungem din nou unde am fost, la turneele finale”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu postat de frf.ro.

Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Mihai Stoichiţă s-a arătat îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele „tricolorilor”, iar directorul tehnic al FRF a avut un mesaj clar.

”Se putea mult mai rău și trebuie să fim mulțumiți. O grupă echilibrată, avem șanse. Favorită este Elveția, clar. În lupta pentru locul doi, noi suntem cei mai importanți, după ce am văzut în ultima vreme. Toți trebuie să-și asume o mare responsabilitate, jucătorii trebuie să fie conștienți că trebuie să aibă o determinare exemplară.

Cred că momentul relansării echipei naționale a fost septembrie, consolidarea ei trebuie să fie anul viitor. Foarte ușoară nu e, dacă stai să bine să te gândești, toate echipele, și Israel, și Kosovo, vor să ajungă la un turneu final. Trebuie să câștigăm punctele cu echipele care par mai inferioare și ce o fi cu Elveția va fi un bonus. Înainte de ultimele două meciuri aș vrea să avem o liniște, nu o presiune.

Reclamă

Să adunăm mai multe puncte pe faza de început. Nu mă tem că nu vom lua trei puncte în Andorra. Probabil că vom afla mai multe amănunte și de la cei din Republica Moldova, care i-au cântărit foarte bine. Trebuie să debutăm cu victorie. Edi este opțiunea FRF, mergem pe mâna lui, e normal să fie așa”, a declarat Mihai Stoichiță, la întoarcerea în țară.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu pune presiune pe Edi Iordănescu
  • Ce obiectiv a trasat preşedintele FRF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și