Închide meniul

Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul selecţioner. „Peste 5-6 ani se vor culege roadele!”. Ce l-a înfuriat: „E în cădere liberă, suntem la nivelul zero!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 12:20

Răzvan Lucescu, anunţ despre viitorul selecţioner. „Peste 5-6 ani se vor culege roadele!. Ce l-a înfuriat: „E în cădere liberă, suntem la nivelul zero!

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

  • Răzvan Lucescu a vorbit despre variantele lui Răzvan Burleanu
  • Preşedintele FRF negociază cu Ladislau Boloni şi Adrian Ursea

Preşedintele FRF a plecat în Franţa, alături de Mihai Stoichiţă, pentru a negocia cu Ladislau Boloni şi Adrian Ursea. Totuşi, Adrian Mutu rămâne cu cele mai mari şanse de a deveni antrenorul tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, dornic să afle numele noului selecţioner al României

Fiul lui Mircea Lucescu ştie însă care este marea problemă a fotbalului românesc. Răzvan Lucescu pune ratarea calificărilor pe lipsa de educaţie.

Este un preşedinte de Federaţie, cu consilierii dânsului. Ei trebuie să ia o decizie să găsească varianta de antrenor. Să vadă exact ceea ce se aşteaptă de la antrenor, aici vorbim despre a fi un antrenor cu experienţă sau a fi un antrenor tânără, fără experienţă, dar cu foarte mult entuziasm. În momentul în care se va alege, atunci vom putea discuta despre viitor.

Reclamă

Eu cred că în România, la nivel de organizare, se fac paşi importanţi în faţă, sunt paşi pe care noi acum nu îi vedem, dar care în 5-6 ani vor culege nişte roade. Din punct de vedere al calităţii tehnice a fotbalului românesc avem jucători de talent. Din punct de vedere educaţional suntem la nivelul zero. Asta este cea mai mare problemă, asta trebuie să ne preocupe. Fotbalul reflectă societatea, societatea este în cădere liberă, de aici au apărut aceste probleme la nivel sportiv şi la nivel de educaţie.

Din toate aceste puncte de vedere nu există strategii, nu există posibilitatea la cluburi să vezi ceva care să îţi dea speranţă, ca acest campionat să se ridice. Este foarte important ca echipa naţională să aibă în spate un campionat măcar bunicel„, a declarat Răzvan Lucescu.

Reclamă
Citește și:

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu sunt numele uriaşe care au refuzat oferta şefilor din FRF de a deveni selecţioner. Vizita din Franţa pentru a-l convinge pe Boloni este a doua pe care o fac cei doi ca să pună selecţioner. Stoichiţă şi Burleanu au fost şi la Salonic, după Răzvan Lucescu. Nici cu Dan Petrescu cei doi nu au avut noroc. „Bursucul” a preferat continue la CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.
Fotbal intern • 21 mart., 11:57
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024