Închide meniul

Răzvan Marin îi avertizează pe nemţi înainte de Germania-România: „Putem face un joc bun! Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 22:03

Răzvan Marin îi avertizează pe nemţi înainte de Germania-România: „Putem face un joc bun! Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top!

Răzvan Marin, în tricoul echipei naţionale

Profimedia

Răzvan Marin îi avertizează pe nemţi înainte de Germania-România

Răzvan Marin este optimist înaintea duelului cu Germania. Mijlocaşul lui Cagliari crede că România poate produce surpriza vineri seara şi poate remiza cu nemţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt convins că putem face un joc bun cu Germania și putem pleca acasă cu un punct. Avem o mulțime de jucători care sunt într-o formă de top și am avut mai mult timp să ne antrenăm împreună comparativ cu ultimele câteva meciuri. Acest lucru îmi dă speranță.

Meciul cu Armenia va fi un meci extrem de important pentru clasamentul grupei noastre, dar nu va fi decisiv. După tot ce s-a întâmplat până acum în grupă, cred că orice echipă poate câștiga sau pierde puncte, indiferent cu cine ar juca. Macedonia de Nord a câștigat meciul cu Germania. Noi am pierdut în Armenia, dar am câștigat în Islanda. Nu cred că vom afla ce echipă va ajunge în play-off, decât la finalul grupelor”, a spus Răzvan Marin în cadrul unui interviu pentru FIFA.

Germania – România se joacă vineri, 8 octombrie, şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, „tricolorii” se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de nemţi, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află armenii, cu 11 puncte.

„Tricolorii” contraatacă după ce Adrian Mutu le-a spulberat orice speranţă înainte de Germania – România

„Tricolorii” contraatacă după ce Adrian Mutu le-a spulberat orice speranţă înainte de Germania – România. Alexandru Mitriţă este de părere că echipa naţională poate produce surpriza.

Reclamă

Fotbalistul lui PAOK crede că „tricolorii” pot câştiga la Hamburg, chiar dacă Adrian Mutu era convins că „n-avem forță”. „Mă bucur că am revenit la echipa naţională. Am multe de demonstrat în fotbalul european. Am avut puţine emoţii, îmi doream să fiu din nou aici. Îmi doresc să am momente bune. Fiecare meci este important.

Germania este o echipă puternică, dar noi trebuie să mergem acolo şi să dăm totul pe teren. Sunt jucători foarte valoroşi, dar nu este mai valoroasă decât Italia. Au un lot foarte bun.

Trebuie să intrăm încrezători. Toţi băieţii se pregătesc bine la echipa de club. Ne putem bate cu oricine. Suporterii trebuie să fie mereu alături echipa naţională. Noi avem nevoie de ei”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și