Închide meniul

Răzvan Raț îl contrazice pe Ianis Hagi: ”Cu tot respectul, e irelevant!” Ce spune fostul mare internațional despre situația de la echipa națională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 21:02

Răzvan Raț îl contrazice pe Ianis Hagi: ”Cu tot respectul, e irelevant!” Ce spune fostul mare internațional despre situația de la echipa națională

Ianis Hagi, contrazis de Răzvan Raț

Profimedia

Răzvan Raț îl contrazice pe Ianis Hagi

Răzvan Raț nu este de acord cu Ianis Hagi, care a amintit după remiza cu Islanda că ”am făcut semifinală la CE de tineret acum doi ani”. Fostul mare internațional are o cu totul altă părere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu tot respectul, e irelevant! Trebuie să mai spun o dată că singura menire a naționalelor U18, U19, U20, U21 e să dea jucători la prima reprezentativă. Rezultatele acestor naționale sunt irelevante.  

Germania U21, campioană la Campionatul European de Tineret, a dat un singur jucător la echipa națională mare a nemților. Asta este statistica! Singurul lucru care contează este echipa mare.

Am spus-o după victoria din Islanda. Făceam calcule, dar noi încă nu ne calificaserăm. Toate lucrurile pleacă de la faptul că avem puțini jucători care evoluează la echipe importante.

Nu sunt fotbaliști care să joace constant la echipele de club. Apoi e vorba chiar și despre educația civică, despre lucrurile care se întâmplă în afara terenului”, este de părere Răzvan Raț, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi, replici acide după România – Islanda 0-0

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Am ratat, n-am marcat, am scos doar un punct. Pentru o calificare crezi că e dezamăgirea mică? (n.r. – mai crezi la baraj?) Clar, mergem să câștigăm în Liechtenstein și depindem de alții.

Ce înseamnă să gestionăm? Întreb. Staff-ul tehnic și-a făcut datoria. S-a ratat mult, dădeam două goluri și nu mai vorbeam dacă s-a pus presiune pe noi. Când vorbim de fotbal trebuie să fim concreți. N-am marcat, am lovit bara, ce să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e total altă treabă, una e să faci egal că n-ai reușit să dai gol si alta e mentalitatea grupului. Eu n-am niciun dubiu. Naționala e pe un trend ascendent. Cred asta pentru că am făcut semifinală la CE de tineret acum doi ani. Eu am 23 de ani, ceilalți au 22, 21. Avem o generație talentată, am demonstrat asta, cu vârf și îndesat, nu trebuie să uitați asta”, a spus Ianis Hagi, după meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și