Închide meniul

Reacţia genială a lui Gică Hagi, după ce Nicolae Stanciu a promis că îi dă numărul 10 de la naţionala României lui Ianis

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2022, 21:07

Reacţia genială a lui Gică Hagi, după ce Nicolae Stanciu a promis că îi dă numărul 10 de la naţionala României lui Ianis

Mesajul primit de Gică Hagi de la Alexi Pitu

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Reacţia genială a lui Gică Hagi, după ce Nicolae Stanciu a promis că îi dă numărul 10 lui Ianis. Stanciu a spus că îi va oferi tricoul lui Ianis Hagi, atunci când fiul „Regelui” va reveni printre tricolori, după accidentarea dură. Stanciu e pregătit să îl cedeze şi când Maxim va fi din nou convocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a început să râdă când a fost pus să comenteze afirmaţia lui Stanciu, însă a precizat că jucătorii trebuie să decidă acest lucru. „Regele” a vorbit şi despre situaţia lui Ianis Hagi.

Reacţia genială a lui Gică Hagi, după ce Nicolae Stanciu a promis că îi dă numărul 10 de la naţionala României lui Ianis

Sunt colegi, sunt prieteni, ei ştiu mai multe (n.r. – despre numărul 10). Nu ştiu dacă va juca anul ăsta, nu sunt acolo, nu fac parte din aia a lor… medicii şi stafful medical al clubului ştiu mai bine.

Ianis munceşte, e ultima perioadă, şi asta nu o să fie scurtă. A ieşit pe teren, o să înceapă să se obişnuiască cu efortul, sper ca genunchiul să îi meargă foarte bine„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României

Nicolae Stanciu a anunţat ce va face cu tricoul cu numărul 10 al naţionalei României. Acesta susţine că îi va oferi tricoul lui Ianis Hagi, atunci când fiul „Regelui” va reveni printre tricolori, după accidentarea dură. Stanciu e pregătit să îl cedeze şi când Maxim va fi din nou convocat.

Reclamă

Stanciu vine după o accidentare care l-a lăsat pe bancă la meciul cu Finlanda, care se desfăşoară în această seară, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

„Mă simt mai bine, am reuşit să fac ieri un antrenament cu echipa, vom vedea dacă mister va apela la mine astăzi. Voi fi pregătit să intru. Dar cel mai important este ca echipa să facă un joc bun şi să luăm cele 3 puncte aici.

Nu este o presiune în plus pentru mine (n.r. tricoul cu numărul 10), aşa a fost să fie la această acţiune. Dar când va reveni Ianis Hagi sau Max (n.r. Alexandru Maxim), jucători cărora le place să poarte acest număr şi sunt mai mult pe postul de decar, sigur ei îl vor purta, nu eu!”, a spus Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu și-a declarat un sprijin total pentru Edi Iordănescu, înainte de Finlanda – România, meci programat azi, de la 21:45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY, în Nations League.

Stanciu e printre cei mai în formă tricolori, cu 7 goluri și 7 pase decisive reușite în China, pentru liderul Wuhan Three Towns. După discuțiile avute înaintea meciurilor din iunie, din Nations League, mijlocașul cotat la 5.5 milioane de euro și-a așteptat rândul și vrea să fie decisiv și la echipa națională.

”Sunt nerăbdător să încep să lucrez cu domnul Edi. L-am mai avut pe vremea când eram la Vaslui, era antrenor secund. Acum e cu totul diferit, e în altă postură și sunt entuziasmat să lucrez cu el.

Nu e deloc o presiune în plus. Am vorbit cu dânsul atunci ( n.r. – când a semnat în China), am avut mai multe discuții aceste luni. Îmi doresc ca eu și ceilalți colegi ai mei să îl ajutăm, să avem rezultate bune și să facem suporterii români fericiți”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și