Închide meniul

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu a criticat dur echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 20:23

Reclamă
Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu a criticat dur echipa națională

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu a criticat dur echipa națională

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Reacția lui Anghel Iordănescu, după criticile lui Gică Popescu. Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit despre declarațiile fostului mare fotbalist, care a criticat dur naționala, dar și pe selecționerul acesteia, Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a fost nemulțumit de prestația naționalei, după acțiunea din luna iunie. „Baciul” a explodat în direct, după Elveția – România 2-2.

Reacția lui Anghel Iordănescu, după criticile lui Gică Popescu. Fostul selecționer nu a dorit să comenteze prea mult situația.

Fostul selecționer al echipei naționale nu a dorit să comenteze prea mult declarațiile lui Gică Popescu. Anghel Iordănescu este de părere că „Baciul” are dreptul la opinie, dar exprimarea acestuia nu a fost una potrivită.

„Din punctul meu de vedere, Gică Popescu, un mare jucător și un conducător bun, are dreptul la opinie. Și-a spus punctul de vedere, dar cred că trebuia să folosească alte cuvinte. Mai mult nu vreau să comentez”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Gică Popescu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după Elveția – România 2-2

”Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează.

Reclamă

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională.

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției. Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională. Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările.

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a spus Popescu, la Prima TV.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, euforic după nebunia de la Lucerna

„Nu ştiu dacă m-am mai bucurat vreodată aşa. Am întâlnit o echipă superioară nouă, asta ştiam… cu mulţi jucători cu multă calitate. Am gândit într-un fel strategia, ne-a ieşit din păcate puţin din ce am gândit. A fost şi timpul foarte scurt. Am vrut să acoperim mai bine terenul.

Ce nu ne-a ieşit, momente de tranziţie voiam mai multe. Ne-au lipsit în prima repriză momentele noastre de atac poziţional. Există foarte multă calitate individuală, multă omogenitate.

Prima repriză nu ne-a ieşit aşa de mult cum am vrut, dar echipa a arătat suflet, a arătat spirit, caracter imens. Cine crede până la final de multe ori e răsplătit. Şi aş mai vrea să spun ceva, clar că azi echipa Elveţiei foarte valoroasă. Putea să câştige fără doar şi poate jocul. Dar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină, ar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină. Şi să aducă un punct la clasament, dar şi foarte mult moral pentru perspectivă. Îmi felicit toţi jucătorii, dar să ştiţi că Mihăilă a dat golul 2 cu ruptură musculară.

Pot să spun că am mizat mult pe credinţa noastră în continuare, Dumnezeu ne-a răsplătit pentru muncă. V-am spus că nu mai avem nimic de pierdut, că trebuie să arătăm mai mult. Putem şi noi să construim, să arătăm mai multă încredere şi personalitate în joc”, a spus Edi Iordănescu. în exclusivitate pentru AS.ro, după Elveţia – România 2-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și