Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a vehiculat că Edi Iordănescu va pleca la naţionala României: „Să nu îi aud! Nu îl las pe Edi să plece!” Detalii despre durata contractulului: „Atât are cu noi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 18:59

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a vehiculat că Edi Iordănescu va pleca la naţionala României: „Să nu îi aud! Nu îl las pe Edi să plece! Detalii despre durata contractulului: „Atât are cu noi!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Mirel Rădoi a anunţat că va pleca de la echipa naţională după meciurile cu Islanda şi Liechstenstein. Printre posibilii înlocuitori ai selecţionerului s-a vehiculat şi numele lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a respins cu vehemenţa varianta ca Edi Iordănescu să ajungă pe banca naţionalei României în viitorul apropiat.

Gigi Becali, despre posibila plecare a lui Edi Iordănescu la naţionala României

Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

Răzvan Burleanu trebuie să îi caute înlocuitor lui Rădoi, tehnicianul care va mai sta doar două partide pe banca naţionalei.

Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și