Închide meniul

Reacţia lui Joachim Low după ce a aflat grupa Germaniei din preliminariile CM 2022. "România e o echipă tânără"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 9:25

Reacţia lui Joachim Low după ce a aflat grupa Germaniei din preliminariile CM 2022. "România e o echipă tânără"

ProfimediaImages

Aroganța nemților după Germania - Ungaria 2-2

"Este o grupă în general interesantă. Obiectivul nostru este să câştigăm grupa şi suntem favoriţi. România este o echipă tânără, cu jucători care au jucat semifinala la Euro Under 21, cu Germania", a spus Low, citat de EFE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, în Grupa J, alături de Germania

"Die Mannschaft" a cucerit de patru ori titlul suprem, ultima oară în urmă cu şase ani. Numai Brazilia a obţinut de mai multe ori trofeul (1958, 1962, 1970, 1994, 2002).

Jurnaliştii nemţi au reacţionat imediat după ce au aflat că reprezentativa lui Joachim Low a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. "Este grupa fericirii", a fost titlul celor de la Bild. "Am avut mult noroc", se poate citi în articol.

Programul României în prelimariile Campionatului Mondial din 2022

Preliminariile pentru Cupa Mondială 2022 vor începe în martie 2021 și se vor încheia în noiembrie 2021. Tricolorii vor debuta pe 24 sau 25 martie, când va avea loc prima etapă și vor încheia în intervalul 14 – 16 noiembrie, când va avea loc ultima etapă.

România nu a mai fost la un Mondial din 1998, iar pentru a ajunge la turneul final din 2022 trebuie să termine grupa pe locul 1, sau să ocupe un loc de baraj, fie locul 2 în preliminarii, fie o poziție care să-i asigure barajul în Liga Națiunilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și