Închide meniul

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce s-a spus că Bălgrădean este interzis la naţională din cauza atitudinii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 6:55

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce s-a spus că Bălgrădean este interzis la naţională din cauza atitudinii

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirel Rădoi, reacţie prin intermediul unui comunicat de presă

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică au spus, prin intermediul unui comunicat de presă remis de FRF, că portarul celor de la CFR Cluj nu are porţile închise la naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nici Mirel Rădoi, nici un alt membru al staff-ului tehnic nu au fost participant sau martor la o ședință de antrenament în care să i se reproșeze lui Bălgrădean felul în care se antrenează", a transmis Federaţia după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la un conflict al lui Bălgrădean cu cei din staff. 

Ce s-a scris despre situaţia lui Bălgrădean la naţională

Portarul în vârstă de 33 de ani ar fi avut o atitudine nepotrivită la singura sa convocare din mandatul lui Rădoi. Momentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Bălgrădean a fost acuzat în timpul antrenamentului de staff-ul tehnic, scrie gsp.

Tu vii la națională ca să păcălești antrenamentele?!", a fost reproșul primit de portarul echipei campioane. Bălgrădean putea fi o soluție în poarta naționalei, după retragerile lui Tătărușanu și Lung junior.

Doar trei prezențe au bifat la echipa națională cei trei portari convocați pentru debutul în preliminariile CM 2022: Florin Niță (2), David Lazar (1) și Florin Iacob (0). Bălgrădean a jucat un singur meci la echipa naţională. S-a întâmplat într-un amical cu Grecia, în 2011.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și