Închide meniul

Reacţia UEFA după România – Germania 0-1, meci în care uriaşul Niţă a avut mai multe intervenţii uluitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 6:58

Reacţia UEFA după România – Germania 0-1, meci în care uriaşul Niţă a avut mai multe intervenţii uluitoare

Profimedia

Florin Niţă

Florin Niţă a fost eroul naţionalei României în partida cu Germania. Portarul român a avut numai puţin de 7 intervenţii uluitoare, iar Neuer şi Low l-au lăudat la final. Nici UEFA nu a rămas indiferentă la paradele formidabile ale lui Niţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Niță a avut multe intervenții providențiale, Stanciu a fost foarte aproape să egaleze în minutul 90. Doar într-un meci din cele nouă jucate înainte de partidele cu Islanda (3-0) și România (1-0) Germania a reușit să nu primească gol.

Până la primele două partide din preliminarii, nemții încasaseră în total, în cele nouă meciuri, 17 goluri. Faptul că nu au primit gol două partide la rând e un lucru pozitiv pentru echipa lui Joachim Low.

România a fost foarte aproape să egaleze pe final de meci, dar Germania a avut foarte multe oportunități de a înscrie în debutul partidei și la mijlocul actului secund", a scris site-ul UEFA.

 Florin Niță, omul meciului cu Germania

"Am avut mult de muncă, dar nu doar eu. Toată echipa a avut de muncă. Asta îmi e meseria și trebuie sa fac asta la fiecare meci. Am venit după o victorie. Ne așteptam să facem un meci bun. Am făcut un meci bun, dar nu câștigi întotdeauna. Am jucat împotriva unui colos", a declarat Florin Niță, la PRO TV.

Reclamă

Florin Niță i-a luat locul la echipa națională lui Ciprian Tătărușanu. Lui Niță i-au dat lacrimile când a fost întrebat despre sentimentele care îl încearcă de când a devenit titularul naționalei.

"Mă simt cum m-am simțit și până acum, nimic special. Sunt un om normal și îmi văd de treaba mea. Cel mai mult m-a încurajat soția, atât.

Nu putem decât să-i mulțumim lui Tătărușanu. Îi urăm succes lui Tătă și cât mai multe meciuri la echipa de club. Mai schimbăm mesaje din când în când", a mai spus Florin Niță.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și