Închide meniul

Cea mai tare reacţie după ce Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner. „Eu îl puneam pe Hagi la națională cu japca. În primul rând, îi făceam statuie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 12:51

Cea mai tare reacţie după ce Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner. „Eu îl puneam pe Hagi la națională cu japca. În primul rând, îi făceam statuie

Gică Hagi, un car de nervi

Hepta

„Eu îl puneam pe Hagi la națională cu japca. Îi ofeream tot ce vrea, numai să stea. Trebuia să-l luăm pe Hagi, trebuia pus. Lăsați-mă cu proprietarul de club! Are președinte la club?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Își găsea și antrenor! La câte lucruri bune a făcut… în primul rând îi făceam statuie, iar în al doilea rând îl aduceam la națională! Ar mai fi Boloni, Petrescu”, a spus Ganea, citat de Pro X.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a refuzat echipa naţională

Gică Hagi a purtat o discuţie de două ore cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF încercând să îl aducă la cârma naţionalei, cu un proiect valabil pe patru ani. Funcţia de acţionar majoritar la Farul nu l-a lăsat pe Hagi să accepte postul. Totuşi, Gigi Becali susţine că altele ar fi fost motivele

„Aici nu e vorba de conflict de interese, ci de interes de bani. Cât poate să-i dea lui echipa națională? Pierde milioane de euro dacă lasă echipa aia. Ce să-i dea la echipa națională, 400.000 de euro pe an? Trebuie să-și aleagă, pierde milioane sau merge la echipa națională și face glorie. Și nici nu se știe dacă face glorie. Cu marfa de acum de la echipa națională discutăm peste 2-3 ani.

Eu mă uit la fapte: pleacă el de la Viitorul, se duce echipa în jos. Vine el, o ridică. Cu alte cuvinte, Rednic și ceilalți care au fost pe acolo sunt foarte mici față de Hagi. Ăsta e fapt, nu vrăjeală. Cu jucătorii pe care îi are el, altă echipă se bate la retrogradare, dar el se bate la play-off. L-am întrebat odată: «Băi Gică, ce le faci jucătorilor?» «Antrenez în continuu», a răspuns”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă
Citește și:

Gică Hagi a refuzat naţionala României

„Regele” l-a refuzat pe Burleanu. Faptul că este acţionar majoritar la Farul nu îi permite să devină şi selecţionerul României.

„Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am stat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum. Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar, cred era total diferit.

Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare şi proiect ambiţios. V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Vom vedea ce va fi în viitor”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. Cu toate acestea, FRF încearcă să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și