Închide meniul

Regula de la care nu se abate niciodată Rădoi şi căreia i-a căzut victimă Constantin Budescu: "E decizia noastră şi nu ne interesează"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 6:46

Regula de la care nu se abate niciodată Rădoi şi căreia i-a căzut victimă Constantin Budescu: "E decizia noastră şi nu ne interesează"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

  • Nicolae Dică, dezvăluire din interiorul echipei naţionale
  • Regula de la care nu se abate niciodată Rădoi

Nicolae Dică a dezvăluit că jucătorii graşi sunt interzişi la naţională.  Printre cei care s-au luptat de-a lungul timpului cu kilogramele a fost Constantin Budescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi avem o regulă. Când un jucător are 2 kg peste, noi nu îl chemăm. Noi avem regula asta la echipa naţională şi nu ne interesează. E decizia noastră", a spus Nicolae Dică la Telekomsport.

Nicolae Dică a mai spus că nu contează forma în care sunt jucătorii la echipele de club, ci cum se prezintă la antrenamente echipei naţionale. 

Reclamă

"Când vii la echipa naţională contează mult cum joci, cum te antrenezi, ce randament dai.. Poate la echipa ta eşti cel mai bun, dar contează doar ce faci la naţională. Pe urmă ne uităm ce variante mai avem pe postul respectiv şi după alegem”, a mai spus Dică. 

Lotul României pentru meciurile din martie din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

Reclamă

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Reclamă 4 / 0/3

Programul României din martie din preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”