Închide meniul

Revenire de senzație la națională! Ciprian Tătărușanu, gata să accepte o nouă convocare. Edi Iordănescu a anunţat ce condiţie a pus portarul lui AC Milan: „Putem primi o mână de ajutor”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 11:33

Revenire de senzație la națională! Ciprian Tătărușanu, gata să accepte o nouă convocare. Edi Iordănescu a anunţat ce condiţie a pus portarul lui AC Milan: „Putem primi o mână de ajutor

Ciprian Tătărușanu, gata să îmbrace din nou tricoul naționalei

Profimedia

Ciprian Tătărușanu, gata să îmbrace din nou tricoul naționalei

Ciprian Tătărușanu poate reveni la echipa națională în mandatul lui Edi Iordănescu. Selecționerul a discutat cu portarul lui AC Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc. Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu.

A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu.

Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei României.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Scrisoarea emoţionantă a lui Ciprian Tătăruşanu la retragere

“Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională încă de la începutul acestui an. Până la 34 de ani, am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare și mândrie, de fiecare dată recunoscător pentru că sunt convocat și pentru că pot cânta imnul purtând cel mai important tricou pentru mine. Tricoul în care am visat să joc de când eram copil.

În curând voi împlini 35 de ani, așa că în ultimele luni mi s-a întărit convingerea că e momentul să iau această decizie. Am avut o relație foarte bună cu toți selecționerii României din acești 11 ani și cu toți membrii staff-urilor tehnice, așa că orice speculație legată de alte presupuse motive decât cele pe care vi le împărtășesc nu își are locul. Am fost convocat, am jucat, am apărat pentru România și în această misiune specială am pus tot ce am avut mai bun ca fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă, avem portari cu experiență care pot face față oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO și prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, și începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Așadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa națională să se încheie.

Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor, selecționerilor, membrilor staff-urilor tehnice, Federației Române de Fotbal, oamenilor din staff-urile administrative și medicale, alături de care am lucrat și de la care am învățat atât de multe lucruri.

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră. Vă mulțumesc!”, este scrisoarea de adio transmisă de Ciprian Tătărușanu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și