Închide meniul

Revolta lui Rădoi! Selecționerul a răbufnit  și amenință cu dezvăluiri privind interesele din jurul echipei naționale 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 5:24

Revolta lui Rădoi! Selecționerul a răbufnit  și amenință cu dezvăluiri privind interesele din jurul echipei naționale 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Rădoi susține că sunt anumite persoane care vor să-și promoveze jucătorii sau au interese de a vedea alți antrenori pe banca României. Selecționerul a lăsat de înțeles că va discuta despre aceste lucruri după meciul cu Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, printre persoanele la care se referă Mirel Rădoi se numără Gigi și Giovanni Becali, conform gsp.ro. Primul a cerut demisia selecționerului, iar cel de-al doilea a criticat selecția făcută de acesta. 

Mirel Rădoi amenință cu dezvaluiri

"Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu. 

O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor. Așa, dacă acum mă apuc să vorbesc la general, am putea scăpa din vedere multe lucruri și analiza n-ar mai fi exactă", a declarat Mirel Rădoi zilele trecute. 

Mirel Rădoi, deranjat de speculațiile că va pleca la Universitatea Craiova

Selecționerul s-a arătat deranjat și de faptul ca anumite persoane, precum Giovanni Becali și Florin Prunea, au anunțat faptul că el nu va mai continua pe banca echipei naționale, urmând sa preia Universitatea Craiova. 

Reclamă

"Sunt deja obișnuit să văd că lucruri legate de mine și de anumiți jucători sunt declarate sau apar în spațiul public în ziua meciului sau cu o zi înainte.

Nu știu de ce, dar văd că foarte multe persoane știu deja în locul meu unde o să fiu, ce o să fac după meciul cu Irlanda de Nord", a mai spus Radoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine sunt persoanele la care se referă Rădoi 
  • Ce l-a deranjat pe selecționer 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și