Închide meniul

România a scăpat de cel mai periculos adversar! Irlanda de Nord va juca fără căpitanul ei. De ce a plecat din cantonament

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 12:06

Reclamă
România a scăpat de cel mai periculos adversar! Irlanda de Nord va juca fără căpitanul ei. De ce a plecat din cantonament

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Rădoi şi jucătorii României vor avea o misiune mai uşoară contra Irlandei de Nord

Dacă norvegienii nu au mai ajuns cu niciun jucător la meciul de la Bucureşti, în Irlanda de Nord tricolorii au scăpat de cel mai periculos adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Steven Davis a părăsit cantonamentul cu o zi înaintea partidei. "A plecat din motive personale", a anunţat Federaţia de la Belfast, într-un comunicat. În vârstă de 35 de ani, Davis este coleg cu Ianis Hagi la Rangers. El este cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei sale, 124.

Meciul de la Belfast poate aduce României un loc în a doua urnă valorică la tragerea la sorţi pentru Campionatul Mondial din 2022.

Irlanda de Nord-România, cu spectatori în tribune

Gazdele de mâine nu vor putea conta pe căpitanul lor, dar vor beneficia de sprijinul spectatorilor.

"Federația nord-irlandeză ne-a confirmat că la partidă vor avea acces în tribune aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei gazdă.

Reclamă
Reclamă 4

Conform protocolului UEFA pentru această perioadă afectată de pandemie, la partidele din competițiile organizate de forul continental pot participa fani până la 30% din capacitatea stadionului, dar numai suporteri ai echipelor gazdă. Iar asta doar dacă normele interne acceptă accesul fanilor pe arene", a transmis FRF.

Albu: "Am început fotbalul ca să joc la echipa naţională"

Meciul de la Belfast ar putea fi un vis împlinit pentru unul dintre jucătorii României. Alexandru Albu speră să debuteze în tricoul naţionalei la 27 de ani.

"Eu am început fotbalul pentru a putea juca la echipa naţională, mă bucur că am reuşit să ajung aici, sper să mai fiu convocat.

Reclamă

Am întâlnit colegi minunaţi, am muncit din prima zi, ştim că ne aşteaptă o luptă grea. Am fost primit bine şi chiar m-a surprins pentru că sunt jucători de mare valoare. Mă înţeleg bine cu Camora, Bălgrădean, Manea", a spus "pariul" lui Rădoi, într-un interviu acordat chiar în avion, în drum spre Belfast.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și