Închide meniul
Foto

„Tricolorii”, asaltaţi de cei 20.000 de copii înainte de România – Andorra! Atmosferă de vis pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 22:04

Reclamă
„Tricolorii”, asaltaţi de cei 20.000 de copii înainte de România – Andorra! Atmosferă de vis pe Arena Naţională

România - Andorra LIVE TEXT | "Tricolorii", asaltaţi de cei 20.000 de copii de pe Arena Naţională

Valentin Mihăilă, înainte de România - Andorra/ AntenaSport

România – Andorra LIVE TEXT | „Tricolorii” au fost asaltaţi de cei 20.000 de copii de pe Arena Naţională. Înaintea fluierului de start al meciului, Valentin Mihăilă a mers să-i salute pe cei mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Andorra, partida din preliminariile EURO 2024, este în format live text, pe AS.ro.

România – Andorra | „Tricolorii”, asaltaţi de cei 20.000 de copii de pe Arena Naţională

Aproximativ 20.000 de copii au venit pe Arena Naţională, pentru a susţine echipa naţională. Aceştia au venit echipaţi cu steaguri şi fulare cu „tricolorul”, pentru a-i încuraja pe elevii lui Edi Iordănescu.

Valentin Mihăilă, rezervă în duelul cu Andorra, a fost surprins vorbind cu o parte dintre cei mici, înainte de meci. Printre spectatori se numără şi verişoara mijlocaşului de la Parma, care a venit la meci special să-l susţină pe internaţionalul român.

Copiii au creat o atmosferă de vis pe Arena Naţională, încă din primul minut al duelului cu Andorra. În timpul intonării imnului, cei mici au cântat alături de elevii lui Edi Iordănescu.

Reclamă

În tribunele Arenei Naţionale se află şi copiii lui Edi Iordănescu. Selecţionerul a transmis un mesaj special pentru cei mici, înaintea duelului cu Andorra.

Vreau să mulţumesc anticipat tuturor copiilor care vor veni să susţină România. Îmi pare rău pentru cei care vor să fie alături de echipa naţională, şi din diverse motive, nu vor putea. Le mulţumescu şi însoţitorilor, profesorilor, părinţilor, care îşi lasă copiii la o oră aşa de târzie alături de echipa naţională.

Mărturisesc că şi copiii mei vor fi în tribune. Merg mai departe cu o promisiune. Le promit că noi toţi, în frunte cu băieţii, vom da tot pentru a-i bucura. Să le oferim momente frumoase, o experienţă unică, iar la final să sărbătorim împreună. Sunt sigur că băieţii pot fi exemple pentru aceşti copii, şi tot timpul când vii la echipa naţională, vii şi dai totul. Dacă nu dai totul, nu poţi să reprezinţi echipa naţională”, a declarat Edi Iordănescu, conform paginii de Facebook a echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu! Moruţan, Hagi şi Coman, titularizaţi

Daniel Bîrligea este surpriza lui Edi Iordănescu, pentru duelul de pe Arena Naţională. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost titularizat şi va debuta astfel sub „tricolor”, la meciul cu Andorra.

Daniel Bîrligea a fost lăsat în afara lotului de către Edi Iordănescu, pentru duelul de la Budapesta, cu Belarus. Însă, pentru meciul cu Andorra, atacantul clujenilor va fi trimis în teren încă din primul minut. Vârful de 23 de ani va bifa astfel primul meci la echipa naţională.

În atac au fost titularizaţi şi Olimpiu Moruţan şi Ianis Hagi. Ambii au fost introduşi în repriza secundă a duelului precedent al naţionalei, cu Belarus.

Olimpiu Moruţan a fost ultima dată titular la echipa naţională în duelul cu Belarus, din luna martie. În partida respectivă, mijlocaşul lui Ankaragucu a fost schimbat în minutul 65.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și